سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین

خدمات بخش خصوصی در بیمارستان بوعلی با تعرفه دولتی ارائه می شود

دکتر نامدار گفت: خدماتی که در مرکز سهند به مردم ارائه می شود چه در بحث سونوگرافی چه در بحث سی‌تی اسکن و ام آر آی که در آینده ایجاد خواهد شد کاملاً با تعرفه دولتی ارائه می شود.
کد خبر: ۹۲۶۹۴۹۲
|
۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۷

دکتر پیمان نامدار در حاشیه برگزاری ستاد کرونا استان قزوین در جمع خبرنگاران بیان کرد: ۱۲۰ تخت ویژه بیمارستانی در استان وجود دارد که این میزان جوابگوی نیازهای استان است اما هم در تخت ویژه و هم در تخت سوختگی و هم در تخت بیمارستانی، ضریب استان قزوین از ضریب کشوری کمتر است.

شاخص تخت بیمارستانی در استان، ۱.۵۹ است

وی گفت: این شاخص در ازای هر هزار نفر در استان ۱.۵۹ و در کل کشور ۱.۸۵ است که در کشورهای پیشرفته این شاخص به ۳ و ۴ هم می رسد و این امر خوشبختانه به همت تیم درمان در کل کشور بوده که توانستند با این کمبود تخت، طوری عمل کنند که ما دچار مشکل کمبود تخت بیمارستانی نشویم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین عنوان کرد: این موضوع در دو پلن وجود داشت که شامل بحث نقاهتگاه و مراکز غربالگری ۱۶ ساعته که در درمان بیماران بسیار موثر بود و بحث دوم اینکه تیم درمانی ما طوری رفتار کردند که بیماران در تعداد روز کمتری در بیمارستان بستری بوده و میانگین بستری در بیماران کووید و بیماران غیر آی سی یو به ۵.۶ دهم رسید.

بیمارستان صحرایی قزوین، در نوع خود بی نظیر است

دکتر نامدار با اشاره به فعالیت بیمارستان صحرایی اظهار کرد: بیمارستان صحرایی یکی از چابک ترین بیمارستان صحرایی ها در کشور است و این موضوع را ما در عملیات‌های مختلف چه در زمان اربعین و چه در مورد زلزله کرمانشاه ثابت کردیم.

وی افزود: بیمارستان صحرایی قزوین اولین بیمارستان صحرایی بود که همزمان در مسیر بازگشت از مراسم از عراق، به کرمانشاه اعزام شد و با همان توان اولیه بالغ بر یک ماه در آن منطقه خدمات ارائه داد. در دوران کرونایی نیز در استان قزوین در روز ۱۰ اسفند کلیه وسایل و تجهیزات نیروی انسانی آماده شد و در محل نمایشگاه های بین المللی قزوین مستقر شد اما خوشبختانه شرایط ما به گونه ای بود که نیازمند استفاده از آن نشدیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به اینکه بخشی از رادیولوژی بیمارستان بوعلی به بخش خصوصی واگذار شده تصریح کرد: این افتخار استان است چه در بحث کوئید ۱۹ و در بحث جذب نیرو دربحث خدمات هم در بحث نیروی تخصصی و پرستار جذب نیروی ۸۹ روزه در کل کشور مطرح شد، دانشگاه علوم پزشکی قزوین طوری عملیاتی عمل کرد که کمترین میزان جذب نیروی ۸۹ روزه را داشته باشد تا بتواند از پتانسیل واحدهای ستادی که نیروهای تخصصی هستند استفاده کند.

دکتر نامدار ادامه داد: دلیل این امر این بود وقتی که شرایط کرونا کاهش پیدا کند و ما تعهدی برای نیروی ۸۹ روزه نداشته باشیم، باعث نارضایتی عمومی در سطح استان نشود و ما تلاش کردیم تا حد ممکن این نیروها را به نیروی شرکتی تبدیل کنیم تا به دلیل زحماتی که کشیده اند از سیستم خارج نشوند.

خدمات بخش خصوصی در بیمارستان های قزوین، با هزینه دولتی ارائه می شود

وی در ادامه افزود: در بحث رادیولوژی در فضای مجازی صحبت‌هایی شده بود. قرارداد واگذاری یکی از ایده‌های بسیار مترقی در سیستم‌های نوین دانشگاهی و خدمات بهداشتی درمانی است. دانشگاه نسل سوم یعنی دانشگاهی که بتواند با درآمدزایی، خودش را اداره کند و این یکی از مطالبات کشوری است که ما بتوانیم از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم.

این مسوول اضافه کرد: قرارداد بیمارستان بوعلی در بحث واگذاری سی‌تی‌اسکن و دستگاه ام آر آی تقریباً از حدود ۱۵ سال پیش بسته شده و این قرارداد جدیدی نیست. بخش خصوصی قبول کرده دستگاه های ویژه ای که پرداخت هزینه آنها برای دانشگاه علوم پزشکی امکانپذیر نبود را در داخل بیمارستان مستقر نماید.

دکتر نامدار اضافه کرد: نکته مهم این است در وهله اول این خدمات کاملا دولتی ارائه می شود. یعنی خدماتی که در مرکز سهند به مردم ارائه می شود چه در بحث سونوگرافی چه در بحث سی‌تی اسکن و ام آر آی که در آینده ایجاد خواهد شد کاملاً با تعرفه دولتی ارائه می شود و جزو تنها مراکزی است که شب‌ها و در زمانی که تمام مراکز خصوصی تعطیل هستند با بیمه سلامت قرارداد داشته و روستاییان ما از آن استفاده می‌کنند.

واگذاری مرکز رادیولوژی بیمارستان بوعلی، مطالبه بیمارستان بود

وی یادآور شد: رادیولوژی بیمارستان بوعلی با توجه به نوع تخصص های بیمارستان در حال فعالیت بوده و جزو مراکز زیان‌ده دانشگاه بود و این یکی از مطالبات خود بیمارستان بود که مرکز خصوصی در قبال خدماتی که برای سونوگرافی، رادیولوژی، سی تی اسکن ارائه می دهد، این خدمات زیان ده را به عهده بگیرد و با ایجاد دستگاه های جدید کیفیت خدمات را افزایش داده و هزینه‌ های سربار اضافه که به طور سالانه محاسبه شده بود و عددی بالغ بر ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان بود را این مرکز با گزینش نیروی انسانی تقبل نماید.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ادامه تاکید کرد: تمام خدماتی که مرکز سهند در حوزه بیمارستان بوعلی چه در بیماران بستری و چه در بیماران سرپایی به صورت خدمات دولتی ارایه می دهد. اختلافات کوچکی با بیمه‌ها در مورد تعداد عملکرد وجود دارد و ما همیشه سعی کردیم آن را برطرف کنیم برای اینکه این خدمات به مردم داده شود اما وظیفه ذاتی دانشگاه است تا بتواند با جذب متخصین مربوطه و دستگاه های مربوطه بتواند خدمات ارائه کند.

استقرار پیشرفته ترین دستگاه سی تی اسکن دنیا در بیمارستان شهید رجایی

وی ادامه داد: در حال حاضر دستگاه سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس پیشرفته ترین دستگاه سی تی اسکن موجود در حال حاضر در دنیا است که مکاتبات و هزینه‌اش برای هیئت امنا انجام شده و به زودی در بیمارستان شهید رجایی استقرار پیدا می‌کند.

دکتر نامدار در پایان گفت: همچنین یک دستگاه ام آر آی که در بیمارستان بوعلی وجود وجود دارد و دستگاه سی تی اسکن بیمارستان بویین زهرا که در مرحله نصب قرار دارد و با تاییدیه‌های انرژی هسته‌ای آن هم به زودی به مدار می آید و نیز یک دستگاه سی تی اسکن با همکاری who برای بیمارستان قدس تهیه شده که اینها منافاتی با فعالیت بخش خصوصی ندارد و اگر قرار باشد همه خدمات دولتی باشد قطعا سیستم دولتی فلج خواهد شد.

۱۰۱۰/گ۳۰/ب

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار