بررسی مشکلات باغداران کن در استان مقدس آمام زاده داود حسنی(ع)؛

نمایندگان مردم تهران، ری و شمیرانات برای رفع مشکلات کشاورزان کن قول مساعد دادند

مشکلات بخش کن، با نمایندگان مردم تهران،ری،شمیرانات،اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی،جمعی از مسئولان محلی و استانی در محل امامزاده داود حسنی(ع) برگزار شد.
کد خبر: ۹۲۷۰۸۱۰
|
۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹

در به گزارش سپاه استان تهران خبرگزاری بسیج، ابتدای این نشست که با هدف بررسی مشکلات باغداران و کشاورزان منطقه برگزار شد، دهیاران، بخشدار کن، معاون عمرانی فرماندار تهران و تعدادی از کشاورزان مشکلات و معضلات منطقه را تشریح کردند. در ادامه، هر یک از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به ارائه دیدگاه های خود پرداختند.

  غفاری، معاون دادستان تهران یکی از مهم ترین موضوعاتی که موجب بروز مشکل برای کشاورزان منطقه کن شده است را، تعارض در وظایف و قوانین دانست و با اشاره به قانون نظارت بر گسترش شهر تهران مصوب سال 1352 اظهار داشت: منشاء عمده مشکلات کشاورزان این منطقه است به تبصره ماده 2 این قانون بر می گردد و شهرداری عطف به این قانون مکلف است ابنیه و تاسیساتی را که بدون پروانه ساختمانی احداث شده تخریب کند و شهرداری با استفاده از این قانون راسا بدون اینکه نیازی به حضور نماینده دادستان باشد می تواند تخریب ها را انجام دهد.

معاون دادستان تهران اذعان کرد: با توجه به گذشت چهار دهه از ابلاغ این مصوبه، تغییر و اصلاح این قانون درحیطه اختیارات نمایندگان مجلس شورای اسلامی است و باید قوانین در راستای حل مشکلات بروز رسانی شود تا حق و حقوق روستائیان این بخش تامین شود. وی افزود: دادستانی آمادگی دارد طرح هایی را که در چارچوب قانون پیش می رود پیگیری و بررسی کند.

خانم رفیعی رئیس کمیسیون محیط زیست مجلس هم با انتقاد شدید از عملکرد شهرداری، گفت: اولویت اول شهرداری کسب درآمد است و با کسری بودجه ای که دارند فشار حداکثری را بر مردم وارد می کنند که مشکلات زیادی را برای مردم بوجود آورده اند. وی ادامه داد: با مشکلات معیشتی که این روزها بوجود آمده است، هر کجا که می رویم صحبت و انتقاد از سنگ اندازی های شهرداری است و اظهار نارضایتی می کنند. وی با اظهار تاسف از وجود افرادی با ژن خوب و گردن کلفت، اظهار داشت: هرکجا جای خوش آب و هوایی است عده ای بدون اینکه سرما و گرمای آن منطقه را تحمل کرده باشند و یا آبا و اجدادشان در این منطقه زندگی کرده باشند زمین را غصب می کنند ، ویلا سازی می کنند و متاسفانه پدیده لواسانیزم امروز در همه جای ایران مد شده است؛ وی اذعان کرد که متاسفانه در انواع زمین خواری، کوه خواری و غیره تخلفات قانونی داریم و قانون به افراد اجازه تخلف می دهد که باید اصلاح شود لذا باید اراده ای هم در دولت و هم در مجلس ایجاد شود که جلوی این افراد را بگیرد.                 

سید علی یزدیخواه نیز در سخنانی خطاب به مردم بخش کن بویژه کشاورزان این منطقه با اشاره به اینکه حدود سه ماه از آغاز به کار مجلس یازدهم می گذرد، تصریح کرد: ما هنوز اول راه هستیم و تا پایان دوره چهار ساله نمایندگی هنوز خیلی راه هست، بنابراین حضور ما در این منطقه برای جذب رای نیست بلکه برای رفع مشکلات مردم در اینجا حضور پیدا کرده ایم و قول می دهیم که مسائل و معضلات شما را تا رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری کنیم. وی دامه داد: کمیسیونی با حضور نمایندگان کشاورزان، دهیاران، اعضای شورا، بخشدار و سایر مسئولان تشکیل دهید و تمامی مشکلات و معضلات خود را در حوزه های راه، حمل و نقل، آب، روشنایی، مسائل امنیتی و غیره فهرست کنید تا خادمان شما در مجلس شورای اسلامی آنها را پیگیری و حل کنند.   

صابری   بخشدار کن نیز گفت: ما در اینجا مشکلات خاصی نداریم ، بلکه موانعی داریم که موجب شده توسعه بخش به صورت متوازن پیش نرود. وی افزود: اساس اقتصاد خانواده های ما باغداری و کشاورزی است که برای حفاظت و توسعه باغ، آب می خواهیم اما همه موانع بر می گردد به برخی مسائل قانونی که  در تعارض یکدیگر است برخی  دستور العمل ها برای حریم تهران صادر می شود که در تعارض با حفظ باغات است. کشاورزان دو دهه با خشکی مواجه بوده اند و برای آبیاری درختان نیاز به استخر دارند شاید 40 سال پیش نیاز به استخر نبوده اما موانع، امکان احداث استخر برای ذخیره  سازی آب را نمی دهد جهاد کشاورزی و سازمان حریم شهرداری تهران مانع احداث استخرمی شوند که این موانع موجب می شود نه تنها منطقه  توسعه نیابد بلکه باغات هم خشک شده و از بین برود.

وی اظهار داشت: نمایندگان باید به صورت تخصصی براساس نقطه نظر کارشناس محلی نه متخصصان آکادمیک، به اصلاح برخی قوانین دست و پا گیر اقدام کنند.

 

  

ارسال نظرات
آخرین اخبار