مسئول بسیج علمی و پژوهشی خراسان جنوبی خبر داد
تجاری سازی دستگاه دان کن زرشک تازه در سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان
مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی خراسان جنوبی، از تجاری سازی دستگاه دان کن زرشک تازه در مرکز رشد و خلاقیت بسیج علمی و پژوهشی سپاه انصار الرضا (ع) خبر داد و گفت: دان کردن روزانه ۲۵۰ کیلو زرشک و مناسب سازی محصول استراتژیک زرشک برای خط تولید کارخانجات فرآوری این محصول از قابلیت های این دستگاه است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی مرتضی عظیمی فر مسئول بسیج علمی و پژوهشی خراسان جنوبی از تجاری سازی و ساخت دستگاه دان کن زرشک تازه در مرکز رشد خلاقیت و نو آوری سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه انصار الرضا (ع) استان خبر داد.
عظیمی فر تصریح کرد: نامگذاری امسال به نام جهش تولید؛ همت مضاعف در فعالیت و اقدام در خصوص مسائل تولید را میطلبد.
مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی خراسان جنوبی عنوان کرد: در سال جهش تولید باید نگاه، تمرکز و فعالیت ما در حوزه تولید، بهینه سازی و سرعت بخشیدن به آن باشد.
وی گفت: سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان در دو محور فعایت دارد از جمله احصاء نیاز و عارضه یابی در حوزههای مختلف و به تبع در زمینههای علمی، کشاورزی و دامداری با توجه به ظرفیت استان و استفاده از مراکز علمی و افرادی که میتوانند پاسخ مناسبی به نیازها جامعه داشته باشند.
عظیمی فر ادامه داد: دیگر عرصه فعالیت سازمان علمی و پژوهشی استان در قالب ثبت اختراعات، ارائه ایدههای جدید است.
وی با اشاره به حمایتهای مادی و معنوی سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان از مخترعان و مبتکران، افزود: سازمان علمی و پژوهشی بسیج خراسان جنوبی با اعطای تسهیلات بلاعوض، تجهیز مرکز رشد پردیس شرکتهای دانش بنیان از نخبگان و مخترعان در زمینه مادی حمایت میکند.
مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی خراسان جنوبی ادامه داد: آموزش مخترعان و مبتکران، بازاریابی برای فروش محصولات تولیدی، تبلیغات و جذب سرمایه گذار از جمله کمکهای معنوی سازمان علمی بسیج از مبتکران و افراد صاحب ایده است.
عظیمی فر بیان کرد: یکی از حلقههای مهم تولید این است که بتوانیم حلقههای زنجیره ایده را تبدیل به محصول و وارد بازار کارکنیم، اما اگر هر کدام از این حلقهها مفقود شود زنجیره از هم گسسته می شود.
وی با بیان اینکه تا کنون چهار محصول در مرکز رشد خلاقیت و نوآوریهای بسیج علمی و پژوهشی استان تجاری سازی شده است، گفت: تجاری سازی تجهیزات اورگونومی، ساخت محصولات پهباد آموزشی، دستگاه ضد عفونی کننده پدالی و دستگاه دان کن زرشک تازه از این جمله است.
وی در خصوص قابلیتهای دستگاه دان کن محصول استراتژیک زرشک تازه، گفت: این دستگاه از دی ماه سال گذشته ثبت اختراع شد که به واسطه دان کردن زرشک تازه کمک زیادی به توسعه این محصول استراتژیک استان میکند.
عظیمی فر با بیان اینکه قیمت تمام شده این محصول برای مصرف کننده ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است، گفت: تا کنون ۱۴ عدد دستگاه تولیدی این مجموعه به فروش رسیده که ۸ عدد تحویل شده و ۶ تا در حال تحویل است.
مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مناسب سازی محصول زرشک برای خط تولید کارخانجات جهت فرآوری این محصول از جمله قابلیتهای این دستگاه است، گفت: دستگاه دان کن زرشک تازه این قابلیت را دارد تا روزانه با یک نیرو کار؛ ۲۵۰ کیلو زرشک دان شده تحویل دهد.
وی خاطر نشان کرد: ساخت دستگاه تولید دستکش یک بار مصرف با قابلیت تولید روزانه هزار جفت، تولید محصولات ضدعفونی کننده، تولید ۲۲ هزار ماسک، دریافت دو داروی گیاهی ضد کرونا و ارسال به تهران جهت آزمایش و ساخت گیت ضدعفونی کننده لباس افراد در تجمعات از جمله اقدامات انجام شده در سازمان بسیج علمی و پژوهشی خراسان جنوبی است.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار