به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، قاسم جلیلی نژاد در اولین جلسه دولت الکترونیک و هوشمند سازی با تبیین مفهوم دولت الکترونیک، اظهار کرد: با درنظرگرفتن نقش بازیگران و ذینفعان اعم از دولتی، حاکمیتی و خصوصی، دولت الکترونیک به دنبال تحول نهادی برای استقرار حاکمیت الکترونیکی است.
وی با اشاره به اهداف استقرار دولت الکترونیک تصریح کرد: خدمت دهی یکپارچه و کارآمد مطابق میل شهروندان، تسهیل ارتباط بین سازمانهای دولتی، مشارکت موثر شهروندان در فعالیتهای اقتصادی، کاهش هزینه ارائه خدمات، انعطاف پذیری در اداره دولت، کیفیت مطلوب تصمیمگیریهای دولت، شفاف سازی و کاهش فساد اداری از اهم اهداف پیاده سازی دولت الکترونیک میباشد.
جلیلینژاد دبیر کارگروه دولت الکترونیک و هوشمندسازی در استان با اشاره به ضرورت اتصال تمام دستگاه ها به مرکز تبادل اطلاعات گفت: یکپارچه سازی اطلاعات و خدمات درراستای تحقق دولت الکترونیک نیازمند وجود بستری واحد برای تبادل و به اشتراک گذاری داده ها است که مرکز تبادل اطلاعات(NIX) بدین منظور در دو بستر نرم افزاری تبادل خدمات دولت الکترونیک با نام گذرگاه خدمات دولت الکترونیک GSB و گذرگاه عمومی خدمات دولت الکترونیک PGSB راهاندازی شده است.
وی در ادامه بر اتصال تمام دستگاه ها به شبکه MPLS در بستر فیبر نوری که توسط مخابرات و دیگر شرکت های FCP بر روی شبکه ملی اطلاعات بوجود آمده تاکید کرد.
جلیلی نژاد در ادامه به موانع استقرار دولت الکترونیک پرداخت و تنها راه رفع موانع را تعامل سازنده بین دستگاهی و اشتراک گذاری داده ها دانست.
مدیرکل ارتباطات گفت: استفاده از پتانسیلهای مرکز آپا دانشگاه ارومیه برای بررسی امنیت پرتال های دستگاههای دولتی و برونسپاری خدمات دستگاههای دولتی به دفاتر پیشخوان، گامی برای توسعه دولت الکترونیک در استان است.
در ادامه هریک از دستگاه های به گزارش از اقدامات انجام شده و برنامههای پیش رو برای پیاده سازی دولت الکترونیک پرداختند و تصمیماتی در خصوص انتخاب عضو مطلع برای عضویت در کارگروه وگزارش دستگاههای اجرایی در خصوص استقرار دولت الکترونیک گرفته شد.
انتهای پیام
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |