معاون حقوقی قوه قضائیه:

فرهنگ بسیج امروز در تلاش‌های کادر درمان تجلی پیدا کرده است

معاون حقوقی قوه قضائیه گفت: بسیج واژه مقدسی است که در هر نسل تجلی خاص خودش را پیدا می‌کند و فرهنگ بسیج امروز در تلاش های کادر درمان تجلی پیدا کرده است.
کد خبر: ۹۲۸۰۵۰۲
|
۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد مصدق معاون حقوقی قوه قضائیه، در همایش «قانونمداری و آرمان‌های دفاع مقدس» که در سالن جلسات دادگستری البرز برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: چنین همایش‌هایی بعد از گذشت 40 سال از دفاع مقدس ضروری است و باید اعتراف کنیم بعد از 40 سال نتوانستیم ادبیات دفاع مقدس را آن طور که باید و شاید به نسل جدید منتقل کنیم.

معاون حقوقی دستگاه قضایی با بیان اینکه سیره زندگی و ادبیات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس باید به نسل سوم و چهارم منتقل شود، ادامه داد: دوران دفاع مقدس یک دانشگاه تمام عیار برای نسل‌های آینده انقلاب است البته اگر بتوانیم درصدی از آن حوادث و اتفاقات را به نسل های آتی منتقل کنیم.

این مقام مسؤول یادآور شد: قانونمداری و آرمان های دفاع مقدس واژه هایی است که باید برای نسل جوان معنی شود، گاهی واژه های از راه اصلی منحرف شده و راه دیگری برای ادامه مسیر پیدا می‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت برگزاری نشست‌ها و همایش‌های اینچنینی، اضافه کرد: بسیج واژه مقدسی است که در هر نسل تجلی خاص خودش را پیدا می‌کند؛ امروز مدافعان سلامت در جبهه مقدم سلامت ایستاده اند و وقتی چندین ماه است خانواده خود را ندیده اند یعنی در مسیر بسیج در حرکت هستند و امروز مصداق از خود گذشتگی بسیجیان سلحشور را باید در رشادت های کادر درمان جستجو کرد.

وی افزود: کسی که به صورت تمام و کمال از ولایت فقیه تبعیت می‌کند بسیجی واقعی است و مدار حرکت یک بسیجی باید فرامین رهبری باشد.

معاون حقوقی دستگاه قضایی با اشاره به مفهوم کلمه حزب الله یادآور شد: کسی که به قانون عمل می‌کند حزب اللهی واقعی است؛ خود قانون نیز کلمه مقدسی است، قانون نماد مردم سالاری دینی است.

وی بیان کرد: قانون وسیله ای برای حفظ منافع عمومی است، وسیله ای است برای رفع تزاحم میان خواست ها و حقوق آحاد مردم ؛ در واقع قانون برای مقابله با سلطه جویی و خود محوری تعریف شده است.

این مقام مسؤول در ادامه به قانونمداری رزمندگان در طول دفاع مقدس که یکی از آن ها آراستگی ظاهر رزمندگان بود اشاره کرد و یادآور شد: شهید صیاد از جمله فرماندگان وقت شناس بود و از او می‌توانیم در مبحث وقت شناسی درس بگیریم، همچنین مسؤولیت پذیری از دیگر صفات افراد در هشت سال دفاع مقدس بود.

وی ضمن محکوم کردن اقداماتی همچون سو استفاده برخی از جایگاه مدیریتی خود و اختلاس و دزدی‌ها، اظهار کرد: جای تأسف دارد که وقتی واژه مسؤولیت در خانواده‌ها مطرح می شود اعضای خانواده یاد دزدی ها و اختلاس های برخی آقایان می افتند، اما این ها دلیل بر این نیست که ما هم می توانیم دزدی و اختلاس داشته باشیم.

معاون حقوقی دستگاه قضایی با بیان اینکه هر چه مقام بالاتر باشد مسؤولیت سنگین تر بر دوش افراد خواهد بود، افزود: در زمان جنگ امکانات، خوراکی، غذا، چادر و پتو به اندازه و مساوی میان رزمندگان و فرماندهان توزیع می‌شد. امروز اگر در مدیریت کشور بعد از 40 سال بتوانند 10 درصد از مسؤولیت پذیری زمان جنگ را داشتند هیچ یک از این مشکلات را نخواهیم داشت.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه حساسیت نسبت به بیت المال از دیگر صفات رزمندگان و فرماندهان زمان جنگ بوده است، ادامه داد: این درحالی است برخی از موارد برای نسل جوان خنده دار است.

وی با اشاره به برخی بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده مسؤولین از ماشین دولتی در حالیکه ماشین شخصی داشتند، ادامه داد: نمی توانیم مثل آن روزها باشیم اما ادبیات عوض شده است و سیره زندگی ما همچون آن روزها نیست، ما امروز به وظیفه خود عمل نکرده ایم.

این مقام مسؤول با بیان اینکه متاسفانه وضعیت معیشتی مردم به شکلی در آمده است که شرایط برای بازگو کردن رفتارهای هشت سال دفاع مقدس نیست، گفت: در روز قیامت همه در مقابل خانواده معظم شهدا شرمنده ایم، چرا که حق آن ها از طرف نظام و مردم رعایت نشده است.

وی افزود: این روزها همه ارزش ها عوض شده است و یادمان رفته است که هر چه داریم از شهدا و ایثارگران داریم، گاهی به نام آزادی و گاهی به نام چیزهای دیگر به صورت مستقیم و غیر مستقیم ارزش‌‍های نظام را زیر سوال میبریم.

معاون حقوقی دستگاه قضایی با اشاره به اینکه این میزها به کسی وفا نمی‌کند، اظهار کرد: تمام نهادها در جای خود مسؤول هستند و با تا سرحد توان وقت بگذارند وم فعالیت‌ها را به درستی پیش ببرند.

این مقام مسؤول یادآور شد: برای مثال در حوزه وکالت امروز برخی اصلا صلاحیت وکالت ندارد، ما به هیچ وجه مایل نیستیم که در حوزه کانون وکلا دخالت کنیم انا حق نظارتی که قانون برای ما در نظر گرفته است را حتما انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به مشکلاتی که توسط برخی وکلا به دستگاه قضایی گزارش شده است، ادامه داد: 30 درصد کانون وکلا ایثارگران هستند در حالی که برخی از وکلا در مسیر انقلاب حرکت نمی کنند، ما نمی خواهیم کانون وکلا را در برابر قوه قضایی قرار دهیم اما بدون شک با آن ها برخورد جدی خواهیم داشت.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار