رویکرد عقلایی از شاخص های بارز علامه طاطبایی بود
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در وبینار بررسی ابعاد شخصیتی علامه طباطبایی گفت: عظمت علمی علامه، دارای ابعاد مختلف شناخته شده و گاه ناشناخته، حتی در مجامع علمی است.
وی افزود: رویکرد عقلانی و تفکر و تأمل در مسائل مختلف، از شاخص های بارز علامه و در سراسر زندگی ایشان نمودار بود.
حجت الاسلام آل هاشم اضافه کرد: علامه، با همراه کردن عرفان نظری و عملی، طعم خوش حقایق عرفانی را چشیده بود و زندگی عادی ایشان، الگویی برای طالبان مسیر بود.
امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: عظمت علمی علامه در مباحث تفسیری و فلسفی موجب شده تا تبحر ایشان در سایر علوم تحت الشعاع واقع شود.
حجت الاسلام آل هاشم با بیان اینکه علامه طباطبایی در طول زندگی پربرکت خود همواره پاسخگوی پرسشهای جوانان بود افزود: بینش علامه و شناخت مقتضیات زمان و مکان را می شود در آثار ایشان دید.
وی یکی از نوآوری های مهم علامه طباطبایی در فلسفه را نظریه ادراکات اعتباریه عنوان و تاکید کرد: این نظریه در بعد معرفت شناسی، می تواند بر بسیاری از مسائل در علوم مختلف تاثیری عمیق بگذارد.
امام جمعه تبریز ادامه داد: این نظریه را از حیث تاثیرگذاری بر مسائل مختلف با نظریه حرکت جوهری ملاصدرا مقایسه می کنند.
آیت الله سید محمدحسین طباطبایی، معروف به علامه طباطبایی، روحانی، عارف، فیلسوف و نویسنده برجسته کشورمان بود که اسفند ۱۲۸۱ شمسی در تبریز به دنیا آمد و ۲۴ آبان ۱۳۶۰ در قم چهره از خاک بر کشید.