کمک دو میلیارد و 240 میلیونی بسیجیان فرهنگی اصفهان در کمک مومنانه/ راه اندازی پویش لبخند رضایت
به گزارش خبرگزاری بسیج از اصفهان ، سرهنگ علی پیمان صفت عصر چهارشنبه در نشست خبری با بیان اینکه تاثیر گذارترین و تاثیرپذیر ترین اقشار در بسیج فرهنگیان و دانش آموزان هستند و هر دور قشر در نظام آموزش و پرورش حضور دارند، اظهار کرد: ماموریتی در سازمان بسیج فرهنگیان برای خود ترسیم کردیم که در یک جمله خلاصه می شود و آن هم کمک به ارتقا نظام تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش است و هر برنامه ریزی که در بسیج فرهنیگان داریم را ذیل این ماموریت برنامه ریزی می کنیم.
فرمایشات رهبر انقلاب سند تحولی و بنیادین فرهنگیان بسیجی
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان اصفهان گفت: راهبرد اصلی در سازمان بسیج فرهنگیان بر اساس فرمایشات و مظومه فکری رهبر معظم انقلاب است؛ فرمایشات امام خامنه ای در خصوص آموزش و پرورش سند تحولی و بنیادین ما یوده و همچنین دو سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم انقلاب در کنار فرمایشات رهبر انقلاب سند راهبری برای ما است.
وی افزود: منطقی که ما در بسیج فرهنگیان داریم بر اساس دو منطق بسیج و آموزش و پرورش بر اساس منویات رهبر انقلاب است؛ ایشان در این زمینه می فرمایند که منطق بسیج تبدیل تهدید به فرصت است و همچنین فرهنگیان که پست سر آموزش و پرورش منطق انسان سازی حاکم است و خروجی آموزش و پرورش باید کسی باشد که منطق بر تفکر اسلامی باشد.
سرهنگ پیمان صفت با اشاره به سیاست های این سازمان بیان کرد: سیاست های ما مبتی بر چهار اصل، مردم پایه بودن بسیج فرهنگیان و سیاست های آن، خلاقیت و نوآوری، بحث محله و مدرسه محوری، محرویت معلم در نظام تعلیم و تریبت است؛ حاکمیت کار در بسیج فرهنگیان معلمان و محوریت در برنامه های ما معلمان و فرهنگیان هستند.
راه اندازی پویش لبخند رضایت به دلیل شرایط خاص حاکم بر نظام تعلیم و تربیت
وی تصریح کرد: امسال به دلیل شیوع کرونا شرایط خاصی بر نظام تعلیم و تربیت حاکم شد، پویش لبخند رضایت به صورت سراسری با محوریت بسیج فرهنگیان راه اندازی شد؛ از ابتدای فروردین ماه در بحث مقابله با کرونا و سه مرحله کمک های مومنانه و برگزاری جشنواره ایده پردازی در دوران کرونا ذیل این پویش انجام شد.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان اصفهان با بیان اینکه برنامه های بسیج فرهنگیان در سال 99 تحت عنوان لبخند رضایت است، اضافه کرد: مسائل آموزشی، پرورشی، کمک های مومنانه، جشنواره علمی و نشسست هایی که در فضای مجازی برگزار شده از جمله این برنامه ها است؛ هدف این پویش ترمیم خلل ها و آسیب هایی که از سمت بیماری منحوس کرونا به نظام تعلیم و تربیت ما وارد شده، است که 14 شرح وظیفه برای بسیج فرهنگیان و آموزش و پرورش برنامه ریزی شده است.
وی خاطر نشان کرد: این پویش ظرفیت هایی دارد که بسیج فرهنگیان به عنوان محور این ظرفیت ها است که می توان در نظام تعلیم و تربیت استفاده کرد، جامعه فرهنگیان ظرفیت اول ما را در در پویش لبخند رضایت تأمین می کنند؛ سایر اقشار بسیج و همچین ظرفیت های مردمی هم رای کمک به بسیج فرهنگیان و دانش آموزی استفاده می شوند.
38 گروه های جهادی فرهنگیان پس از کرونا
سرهنگ پیمان صفت گفت: سه گروه جهادی در سطح استان فعال بود که در شیوع کرونا به فعال شدن 38 گروه های جهادی فرهنگیان منجر شد و حدود 380 نفر در این گروه ها فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه هفت کارگروه اصلی برای ارتقا آموزش و پروش داریم که در این کارگروه ها برنامه ریزی های مختلفی انجام می شود، ادامه داد: کارگروه های فرهنگی و هنری، اجتماعی و مقابله با آسیب ها، علمی، آموزشی و پژوهش، جهادی، جذب فرهنگیان، تعلیم و تربیت دینی، فضای مجازی و رسانه است.
فعالیت های مقابله با کرونا در 15 محور
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان اصفهان تصریح کرد: فعالیت های مقابله با کرونا در 15 محور فعالیت انجام شد؛ تولید ماسک در خانه های معلمان و کارگاه ها، تولید اقلام بهداشتی، ضدعفونی معابر، اماکن و ادارات و محیط آموزش و پرورش، آموزش مسائل بهداشتی، مشارکت در طرح غبالگری، فعالیت های آموزش دروس و اهدای خون از جمله این فعالیت است.
وی اضافه کرد: خرید تجهیزات پزشکی، فعال کردن سامانه های پیامکی پایگاه ها، تهیه بسته های غذایی، حضور در ایستگاه های سلامت در ورودی شهرها، خدمات پرستاری، کمک به سالمندان و سرکشی ار خانوده های متوفیان کرونایی، انجام دو مرحله کمک مومنانه تاکنون از جمله دیگر فعالیت های بسیج فرهنگیان استان اصفهان در زمینه مقابله با کرونا است.
کمک دو میلیارد و 240 میلیونی بسیجیان فرهنگی اصفهان در کمک مومنانه
سرهنگ پیمان صفت با بیان اینکه دو میلیارد و 240 میلیون تومان در دو مرحله جمع آوری و به فرهنگیان و دانش اموزان نیازمند اهدا شد، خاطر نشان کرد: همچنین 14 تبلت به دانش آموزان نیازمند اهدا شد و این کمک ها صرفا از طرف فرهنگیان جمع آموزی شد.
وی با اشاره به جشنواره ایده پردازی در دوران کرونا گفت: حدود هفت هزار ایده در سطح کشور در خصوص تعلیم و تربیت در دوران کرونا به این جشنواره ارسال شده است که 200 ایده غیر تکراری از استان اصفهان بوده است.