به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ سیدجواد حسینی به مناسبت آغاز هفته بسیج در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مرحله دوم غربالگری کرونا در قالب طرح بزرگ «حاج قاسم سیلمانی» در این شهرستان در دستور کار قرار دارد که در این طرح بیش از ۲ هزار نفر از بسیجیان ملایر شامل پزشک، پرستار و بهورز بهکار گرفته میشوند.
وی افزود: روز پنجشنبه در این طرح افراد بیمار و مشکوک به کووید۱۹ شناسایی و برای ادامه درمان در منزل و یا ارجاع به بیمارستان معرفی میشوند.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر افزود: در مرحله نخست طرح غربالگری کرونا، ۳۰۰ نفر از بسیجیان ملایر حضور پیدا کردند که در مرحله دوم به علت حجم بالای کار و غربالگری بیش از ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت این شهرستان، بیش از ۲ هزار بسیجی بهکار گرفته شده است.
وی به نقش اثرگذار بسیج در عرصههای مختلف همچون مقابله با ویروس کرونا اشاره و بیان کرد: در ابتدای شیوع ویروس کرونا ۵۰ شبانهروز نیروهای بسیجی در کنار نیروی انتظامی در زمینه محدودیتهای تردد در ورودی و خروجی ملایر فعال بودند.
حسینی ادامه داد: برای گندزدایی و ضدعفونی کردن معابر، بانکها، دستگاههای اجرایی، اماکن عمومی، شهر و روستا ۳۰ گروه جهادی با استفاده از خودرو و ماشینآلات خود به صورت شبانهروزی اقدام کردند و این طرح همچنان تداوم دارد.
وی با اشاره به ورود جدی بسیج در تولید ماسک گفت: در این راستا حدود ۳۰ کارگاه تولید ماسک در سطح شهرستان راهاندازی شد و بین ۱۰ تا ۱۵ هزار عدد ماسک روزانه تولید و علاوه بر توزیع در سطح شهرستان و استان به استانهای دیگر نیز ارسال شد.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر افزود: بسیجیان ملایر برای کمک به آسیبدیدگان از کرونا، در قالب گروههای جهادی در کنار دیگر ارگانها، به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اجرای طرح کمک مومنانه لبیک گفتند و در مجموع طی چند مرحله ۲۵ هزار بسته معیشتی تهیه و در بین افراد نیازمند، آسیبدیده و محروم توزیع شد.
وی پرداخت ۳۰ مورد اجاره بهای نیازمندان، کشتار حدود ۲۹۰ راس گوسفند و توزیع در بین نیازمندان در قالب بستههای پروتئینی، توزیع ۵۰ هزار قرص نان، توزیع ۱۱۵ کارت هدیه ۲۰۰ هزار تومانی و تهیه و توزیع ۳۸ سری جهیزیه برای نوعروسان نیازمند را از دیگر اقدامات بسیجیان و حوزهها و پایگاههای مقاومت بسیج این شهرستان عنوان کرد.
حسینی به حضور میدانی بسیجان ملایری در قالب گروههای جهادی در استانهای سیلزده و زلزلهزده و ارسال کمکهای نقدی و غیرنقدی به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به استانهای سیلزده اشاره کرد و ادامه داد: در عرصه کشاورزی نیز ۵۲ نفر از مهندسان کشاورزی بسیجی ۱۵۶ روستا را با اجرای ۲۵۰ هکتار کشت آبی و ۴۰۰ هکتار کشت دیم پوشش دادند.
وی همچنین به فرا رسیدن هفته بسیج و اجرای بیش از ۱۰۰ عنوان برنامه در این هفته اشاره و بیان کرد: با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و اعمال محدودیتهای جدید، حدود ۷۰ درصد این برنامهها به صورت مجازی برگزار میشود.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر بازدید از حوزهها و پایگاههای مقاومت بسیج نمونه، برپایی ایستگاه سلامت توسط پایگاهها و حوزههای مقاومت بسیج و توزیع ماسک و بستههای بهداشتی رایگان، دیدار با امام جمعه ملایر با تعداد محدودی از بسیجیان، آزادسازی چند تن از زندانیان غیرعمد، حضور گروههای بسیجی در بین مردم با لباسهای مشخص و تذکر به مردم در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی را از جمله برنامههای هفته بسیج برشمرد.
وی به نواختن زنگ بسیج در سامانه شاد، برگزاری چند یادواره شهدا به صورت مجازی، روایتگری پیشکسوتان بسیج در فضای مجازی، حمایت از کارآفرینان با کمک دستگاههای اجرایی مرتبط، اعزام تیم جامعه پزشکی به مناطق کمتر برخوردار و معاینه رایگان و پایش سلامتی در این محلهها همزمان با هفته بسیج اشاره کرد.
حسینی گفت: قرار است سه روز از هفته بسیج در ملایر به پویش نذر خون اختصاص یابد و اقشار مختلف بسیج برای اهدای خون حضور پیدا کنند.
وی پویش سلیمانیها را یکی از برنامههای محوری هفته بسیج در ملایر عنوان کرد و اظهار داشت: در این طرح هر پایگاه مقاومت بسیج یک خدمت را به مردم ارایه میدهد.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر دیدار با خانواده معظم شهدا در درب منازل با رعایت پروتکلهای بهداشتی، یک روز ارایه مشاوره حقوقی، حضور مهندسان کشاورزی در بین کشاورزان و برگزاری تور ایست و بازرسی را از دیگر برنامههای این هفته برشمرد.
وی یادآور شد: مرحله دیگری از کمکهای مومنانه نیز در ششم آذر اجرا میشود که در حال حاضر یکهزار بسته معیشتی تهیه شده و در تلاش هستیم این تعداد را به ۲ هزار بسته برسانیم و در بین بیماران مبتلا به کووید۱۹ توزیع کنیم.
حسینی گفت: در هفته بسیج طرحهایی همچون سه منزل مددجویی در روستاهای بهاره، کلیلآباد و خردمند، دیوار کشی مدرسه در روستای دهنو، ۶ کارگاه اقتصادی مقاومتی در زمینه سبدبافی در روستاهای علوی، آبدر، بوربور، الفاوت، ملایر و اسلامشهر آقگل و کارگاههای خیاطی در ملایر، توچغاز و رضوانکده افتتاح میشود.
وی توزیع ۵۰۰ بسته نوشتافزار بین دانشآموزان نیازمند، توزیع پنج سری جهیزیه برای نوعروسان نیازمند و تهیه و توزیع سه دستگاه تبلت برای دانشآموزان را از دیگر کمکهای بسیجیان در این هفته عنوان و بیان کرد: امسال سمت و سوی کمکهای مومنانه را به بیشتر به سمت ارایه کمک به آموزش نیازمندان هدایت کردهایم.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر با بیان اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا همایش بزرگ بسیجیان در پنجم آذر امسال برگزار نمیشد اظهار داشت: در همین راستا کاروانی با عنوان «آوای خدمت» با حضور خودروها و موتورسیکلتها با آرم بسیج که هر کدام نماینده یک قشر از بسیج است، در سطح شهر حرکت میکنند و نسبت به ضدعفونی معابر و اماکن اقدام و پس از آن با حضور در مناطق مختلف شهر، مشکلات را احصا و نسبت به رفع آن اقدام می کنند.
انتهای پیام/