مسئول بسیج جامعه پزشکی ؛

طرح تکمیلی بسیج برای مقابله با کرونا با نام قاسم سلیمانی /توزیع 17 هزار بسته بهداشتی در مناطق محروم

مریدی مسئول بسیج جامعه پزشکی گفت : این طرح، طرح تکمیلی مقابله با ویروس کرونا است و این طرح عمدا شامل رهگیری، پیگیری و مراقبت از بیماران کرونایی قبل و بعد از بیمارستان است یعنی ما به بیمارستان ورود نمی کنیم.
کد خبر: ۹۲۹۵۰۹۱
|
۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۵

به گزارش خبرگزاری بسیج ،  "علی مریدی"، مسئول بسیج جامعه پزشکی استان ایلام درتشریح اقدامات بسیج جامعه پزشکی در استان ایلام گفت: این بحران چند وجهی کرونا که به وجود آمده هم بحران پیش رونده و هم تهدید کننده است و به نوعی ابعاد امنیتی و اقتصادی را هم تحت تاثیر قرار داده است.

وی ادامه داد :حال در بحث کمک به نیازمندان تقریبا یک سری بیماران هستند که بیماران خاص محسوب می شوند که هم از لحاظ تامین درمان و هم از لحاظ مالی و معیشتی در تنگنا هستند، حال علاوه بر بحث تامین دارو و درمان در بحث بسته های معیشتی بیماران خاص کلیوی تقریبا ۳۷۰ بسته برای آنها فراهم کردیم که انشالله در هفته بسیج این بسته ها توزیع خواهند شد.

وی تاکید کرد: در بحث سایر کمک های مومنانه برای پرسنل زحمت کش خود بیمارستان مصطفی خمینی و بیمارستان امام (ره) که عمدا خدماتی بودند هم تقریبا ۳۵۰ بسته معیشتی توزیع کردیم و این امر سبب تقویت روحی و روانی آنها نیز شد؛همچنین دوشادوش سایر اقشار و با هماهنگی بسیج سازندگی ما هم در بحث رزمایش کمک مومنانه تقریبا ۱۵۰۰بسته معیشتی را در کانون های کل استان هزینه آن را متقبل شدیم که در سایر اقشار و محلات توزیع شدند.

برخورداری روستاهای محروم از خدمات رایگان بهداشتی در طرح شهید رهنمود

علی مریدی ادامه داد: در طرح شهید دکتر رهنمود که سه سال پیش شروع شده و یکی از طرح های تعالی بسیج است،  روستاهای محروم مشخص شده و این روستاها عمدا به لحاظ بهداشتی محروم هستند که باید هم از لحاظ بهداشتی و هم از لحاظ غربالگری و بیماری ارتقا پیدا کنند و درمان در آنجا شروع شود تا به یک سطح قابل قبولی از لحاظ بهداشت و درمان برسند.

وی گفت : 120 تیم گروه های جهادی دکتر رهنمود که شامل خدمات بهداشت، آموزش بهداشت و پزشکی است به روستاها اعزام کردیم و ماهی یکبار به روستاها و مناطق محروم خدمات پزشکی ارائه می دهند.

وی تاکید کرد : در بحث هفته دفاع مقدس امسال ما یک عمل خیلی  بزرگ انجام دادیم که در این سالیان بسیار کم نظیر بوده است، تیم های چند تخصصی که تقریبا هشت تا متخصص در تیم های ما بودند را به هفت منطقه محروم استان را که شناسایی شده بودند اعزام کردیم و با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی شروع به غربالگری این مناطق کردیم که این غربالگری در سطح مقدماتی و سطح ۱،۲،۳ را انجام دادیم و در ادامه تقریبا در بحث بهداشت، بحث کلینیکی و در بحث پاراکلینیکی خدماتی را نیز ارائه دادیم.

مریدی اشاره کرد : در بحث کلینیکی ما هشت متخصص به همراه داشتیم که در این هفت منطقه محرم به مناسبت هفته دفاع مقدس هر روز یک منطقه از قبل شناسایی شده را پوشش دادیم که متخصصان ما عمدا متخصص مغز و اعصاب، گوش حلق بینی،چشم پزشکی، قلب، داخلی،زنان و پزشک عمومی بوده است.

مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه امیرالمؤمنین (ع) گفت : در بحث پاراکلینیکی یک آزمایشگاه کامل با ۱۲ پرسنل همراه ما بود همچنین یک داروخانه کامل نیز به همراه داشتیم. در بحث پزشکان متخصص و فوق تخصص در مناطق محروم ما ۳۳ پزشک متخصص و فوق تخصص را در هفته بسیج بکارگیری شد و تقریبا با دیگر عوامل پزشکان، پرستاران و کادر درمان و بهداشت ۳۳۰ نفر را بکارگیری کردیم و همچنین در این هفت منطقه محروم ۵۲۷۰ نفر را ویزیت رایگان داشتیم و حدود ۴۶۳ میلیون در بحث بسته های بهداشتی و بحث دارو و درمان هزینه کردیم و اگر بخواهیم ویزیت پزشکان را لحاظ کنیم تقریبا یک میلیارد تومان در هفته دفاع مقدس در مناطق محروم خدمت ارائه شد.

نقاهتگاه سپاه و بسیج در دوران کرونا الگوی نمونه برای کشور

وی ادامه داد : کاهش برخی ایلام دارویی در سطح رسانه ها منتشر شده و با بررسی هایی که انجام دادیم متاسفانه صحت داشته است و آنچه که صاحبان داروخانه ها اعلام کردند گفتند مردم به جای یک بسته دارو، پنج یا شش بسته درخواست می کنند و همین باعث کمبود دارو می شود. از زمان شروع کرونا تا الان زیر ساخت ها خیلی تقویت شده اند، بیمارستان شهید مصطفی خمینی دو دستگاه اکسیژن ساز نصب کرده اند و بیمارستان حضرت امام (ره) هم همینطور و الان در حال اضافه کردن دستگاه دیگری هستند.

مریدی افزود : در زمینه اضافه کردن تجهیزات و تخت های آی سی یو را تقریبا به وضعت مطلوبی رسانده ایم گرچه در استان اوضاع بحرانی و پیش رونده است و کادر درمان را خسته کرده است منتها وضعیت در سطح قابل قبولی است و سپاه هم در این زمینه ورود پیدا کرده است و یک نقاهتگاه را راه اندازی کرده و ظرفیت آن ۱۰۰ تخت برای بیماران کرونایی است و این عمل بار بستری بیماران را از دوش بیمارستانهای شهید مصطفی خمینی و امام (ره) شهر ایلام کم خواهد کرد و بسیج جهاد پزشکی در مورد این نقاهتگاه تقریبا برای تامین تجهیزات کمک های فراوانی از خیرین استان جمع آوری کرده و تحویل این نقاهتگاه شده است و حتی می تواند الگوی موفقی برای سایر دستگاه ها در سطح کشور شود.

طرح تکمیلی بسیج برای مقابله با کرونا با نام قاسم سلیمانی

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی گفت : طرحی که بسیج جامعه پزشکی در راستای کنترل بیماری کرونا دارد، طرح جدیدی است که طرح سپهبد "قاسم سلیمانی" نامگذاری شده است. این طرح، طرح تکمیلی مقابله با ویروس کرونا است و این طرح عمدا شامل رهگیری، پیگیری و مراقبت از بیماران کرونایی قبل و بعد از بیمارستان است یعنی ما به بیمارستان ورود نمی کنیم.

علی مریدی خاطرنشان کرد: گروه های جهادی ما به صورت محله محور و با محوریت گروه های پزشک محور در سطح تمام محلات این کار را انجام خواهند داد، در اجرای این طرح کسانی که با سامانه ۴۰۳۰ تماس می گیرند و شرح وضعیت خود را اعلام می کنند، کسانی که تست می دهند و کرونای آنها مثبت اعلام می شود و کسانی که در ارتباط با خانواده این بیماران به نوعی ارتباط داشته اند مورد پیگیری قرار می گیرند.

مریدی افزود : گروه های پرریسک ما مثل بیماران زمینه ای، افراد بالای 60 و 50 سال باید شناسایی و در چترهای حمایتی این گروه ۱۵ نفره پزشک محور قرار بگیرند تا بتوانیم به این بیماران در قرنطینه خانگی خدمات ارائه بدهیم و نیاز نباشد که از منزل خارج شود، چون که در صورت خروج از منزل به طور میانگین با ۶/۴ نفر می تواند در ارتباط باشد و عمدا ۳۰ درصد این افرادی که دچار بیماری کرونا می شوند از همین طریق مبتلا می شوند.

توزیع 17 هزار بسته بهداشتی  در مناطق محروم

وی ادامه داد : بسیج جامعه پزشکی خدمات زیادی را برای مقابله با ویروس کرونا ارائه کرده که نمود آن در رزمایش بیولوژیک مشاهده می شود، تقریبا حدود ۱۰۰ تیم بسیج جامعه پزشکی در سطح استان ساماندهی شده که کار گندزدایی سطوح در دو مرحله انجام شد.

مریدی تاکید کرد: در زمان کمبود ماسک در چهار مرحله ۱۰۰ هزار تایی ماسک با قیمت مصوب در داروخانه‌ها توزیع شد و همچنین کارگاه‌های ماسک تاییدیه بهداشتی دریافت کردند. از ابتدای  شروع کرونا تاکنون حدود ۱۷ هزار بسته بهداشتی در مناطق مردم توزیع شده است در مورد دوم کمک‌های مومنانه در دو مرحله در مرحله اول توزیع هزار بسته معیشتی و در مرحله دوم ۴۹۰ بسته معیشتی، ۵۰۰ بسته پروتئینی ۴۰۵، ۴۲۶ کیلو گوشت گرم در عید قربان در بین مردم توزیع شد.

وی تاکید کرد: همچنین در مرحله دوم با ۲۴ واحد نانوایی هماهنگ شد که ۴۰ هزار قرص نان در روز تاسوعا و عاشورا در بین مردم توزیع شد. هفت هزار عدد ماسک در قالب کمک‌های مومنانه در بین مردم و اقشار محروم جامعه توزیع شده است.

وی افزود: در قالب مبارزه با ویروس کرونا ۲۷ گروه جهادی در بحث ضدعفونی و گندزدایی ساماندهی و فعالیت کرده اند، ۲۰ مورد میادین میوه و تره بار و مجتمع های تجاری ضدعفونی شد و ۲۵۰ لیتر مواد گندزدا و ضدعفونی کننده استفاده شد.

وی ادامه داد : در همین زمینه نیز پنج هزار عدد لباس یکبار مصرف تولید شد، دو هزار جفت دستکش وارد استان شد، ۱۶ هزار لیتر الکل توسط  واحدهای اصناف و داروخانه‌ها در اختیار مردم قرار گرفت.

۲۰ کارگاه تولید ماسک در سطح استان راه‌اندازی شده که یک میلیون و ۹۰۰ هزار متر پارچه《اس ام اس بایکو》در دو مرحله خریداری شده که تاکنون چهار میلیون ماسک تولید شد و محموله سوم پارچه وارد استان شده است.

توصیه جدی به مردم برای رعایت پروتکل ها

وی درپایان تاکید کرد: این ویروس یک ویروس سرکش است که فوران کرده است و بصورت سریع در حال پیش روی است. اگر مردم بعنوان بازیگران این صحنه خوب بازیگری نکنند اتفاق خیلی بدی در این زمینه خواهد افتاد همه چیز بستگی به رعایت مردم دارد.

وی افزود : مردم توصیه های پزشکی و بهداشتی را رعایت کنند، ماسک بزنند، در خانه بمانند و رفتارهای پر خطر را انجام ندهند در زمینه این ویروس منحوس و واقعا جدی بگیرند.

ان شاءالله بتوانیم با تلفات کمتر این ویروس را اول مهار کنیم و بعد کم کم این ویروس را ریشه کن کنیم و همه چیز بستگی به رفتار مردم است

ارسال نظرات
آخرین اخبار