۲۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 18 June 2025
13:55
کد خبر : 9300530
۰۹:۱۲

۱۳۹۹/۰۹/۱۳

توزیع کتاب «سه دقیقه در قیامت» در همدان

بسیجیان پایگاه حضرت رقیه(س) حوزه شهیده سمیه همدان در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی اقدام به توزیع کتاب «سه دقیقه در قیامت» کردند.

توزیع کتاب «سه دقیقه در قیامت» در بین مردم همدانبه گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، بسیجیان پایگاه حضرت رقیه(س) حوزه شهیده سمیه همدان در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی اقدام به توزیع کتاب «سه دقیقه در قیامت» در پارک مردم و میدان فردوسی همدان بین مردم کردند.

گفتنی است؛ هر هفته سه شنبه یک برنامه فرهنگی با عنوان سه‌شنبه‌های مهدوی برای انس و الفت بیشتر با امام زمان (عج) توسط بسیجیان شهر همدان انجام می‌شود.

لازم بذکر است، کتاب «سه دقیقه در قیامت» اوضاع و احوال یکی از مدافعان حرم بوده که در جریان یک عمل جراحی، برای مدت سه دقیقه از دنیا می‌رود و سپس با تلاش پزشکان در اتاق عمل، دوباره به زندگی بر می‌گردد؛ اما در همین زمان کوتاه، چیزهایی دیده که درک آن برای افراد عادی خیلی سخت است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید