۰۸ / مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July 2025
01:03
کد خبر : 9309157
۰۰:۱۰

۱۳۹۹/۱۰/۱۴
یک کارشناس علوم سیاسی:

سردار سلیمانی سایه تهدید را از منطقه دور کرد

یک کارشناس علوم سیاسی گفت: سردار سلیمانی سایه تهدید را از ایران و منطقه دور کرد.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج از سلماس، ویژه برنامه بزرگداشت سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در منطقه شپیران سلماس توسط حوزه مقاومت بسیج شهدای دلزی برگزار شد.          

این مراسم امروز در روستای مرزی دلزی، توسط حوزه مقاومت بسیج شهدای دلزی سلماس با همکاری گردان ۳۱۷ ثارالله و در حضور اقشار مختلف مردم و بسیجیان برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام مرتضی اکبرزاده تلاش دشمن برای از بین بردن تفکر شهید سلیمانی را کاربیهوده ای دانست و به راهبردهای دشمن برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی اشاره کرد.

وی ادامه داد: تشکیل داعش، ایجاد دوقطبی های کاذب در منطقه، راه انداختن گروه های فرقه ای و فعال سازی دین های دست ساز انگلیسی از جمله این راهبردها بود که همگی با تدبیر مقام معظم رهبری و حضور آگاهانه مردم در صحنه خنثی شد.

اکبرزاده پیروی محض از ولایت و پاسداری از انقلاب اسلامی را دو ویژگی برجسته شهید سلیمانی دانست و گفت: حاج قاسم خودش را عضو هیچ حزب و گروهی نمی دانست.

وی با اشاره به برکات شهادت حاج قاسم، افزود: خداوند قدرت و نوری به حاج قاسم داده بود که با شهادت‌شان تمام دنیا را بیدار و سایه تهدید را از منطقه دورتر کرد.

به گفته امام‌ جمعه ماکو باید به وصیت‌نامه حاج قاسم سلیمانی به عنوان ولایت نامه نگریسته شود چراکه تمامی فرازهای این وصیت‌نامه بر پشتیبانی از ولی‌فقیه تأکید دارد و این مکتب باید به‌عنوان یک الگو برای جوانان اسلامی تبیین و تشریح شود.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید