۱۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 30 April 2025
18:09
کد خبر : 9311041
۱۹:۰۵

۱۳۹۹/۱۰/۱۸
طی طرح سردار سلیمانی صورت گرفت

غربالگری کرونایی حدود ۱۱ هزار هشترودی

فرماندار هشترود از غربالگری نزدیک به ۱۱ هزار نفر در هشترود برای شناسایی مبتلایان به کرونا خبر داد.

به گزارش خبرنگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، امینیان در جلسه ستاد اجرایی طرح شهید سلیمانی گفت: تیم‌های بهداشت و درمان باید در کنار غربالگری کرونا، مراقبت را نیز در دستور کار قرار داده و افراد بالای ۶۵ سال را مجاب به قرنطینه معکوس کنند تا بتوانیم از سلامتی مردم صیانت کنیم.

وی با بیان اینکه ۱۸ درصد از جمعیت هشترود غربالگری شده‌اند گفت: ادارات موظف به تامین بسته های  بهداشتی و معیشتی برای کارکنان مبتلا به کرونا هستند.

امینیان ادامه داد: مردم فهیم شهرستان نیز با تیم‌های بهداشتی که برای اجرای طرح شهید سلیمانی در قالب غربالگری در درب خانه‌ها حاضر می‌شوند همکاری کنند تا در شناسایی افراد مشکوک و مبتلا به کرونا با مشکل روبرو نشویم.

وی اضافه کرد: نزدیک به ۱۴ هزار نفر  در هشترود نیاز به غربالگری دارند و باید در طول یک هفته به طور کامل غربالگری شوند.

امینیان افزود: با توجه به اینکه بیماری کرونا هنوز ریشه کن نشده، مردم باید تمام ضوابط بهداشتی را رعایت کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید