پیوند مباحث علمی و شرعی منجر به تولید غذای حلال شده است
رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: تولید و بازرگانی غذای حلال بعنوان یک برند در توسعه صادرات کشورهای اسلامی مورد توجه قرار گیرد .
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، فاطمه خمسه در جلسه هم اندیشی غذای حلال که با حضور قبادی معاون اقتصادی استاندار، دکتر زینالی مدیرکل دامپرشکی استان و حجت الاسلام بهادری مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان جهادکشاورزی استان و ناظرین شرعی کشتارگاه های استان در مجموعه باغستان برگزار شد بیان کرد: در تولید غذای حلال مباحث شرعی و علمی با حضور ناظران شرعی و کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه ها و واحدهای بهره برداری پیوند خورده که منجر به تولید غذای سالم و بهداشتی شده است.
به گفته وی در استان قزوین کشتارگاه های پیشرفته برای ذبح دام و طیور وجود دارد که ناظران شرعی بر مراحل ذبح نظارت دارند.
خمسه اضافه کرد: همکاری و تعامل موثر با دستگاه ها و متولیان بخش، تاثیر بسزایی در تامین غذای سالم مردم دارد.
۱۰۱۰/پ۳۰/ب