به گزارش خبرگزاری بسیج،" قنبر موسی نژاد" در کارگروه رسانه ای کرونا در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این افراد شامل سالمندان ، بیماران و فرزند دانش آموز مددجویان بوده که امکان بازتوانی از طریق اجرای طرح های اشتغالزایی را ندارند.
وی اظهار کرد: بر اساس بررسی و استعدادیابی انجام شده ۲۷ تا ۳۰ درصد مددجویان مستعد ایجاد اشتغال هستند که باید زمینه اشتغال و توانمندسازی آنها فراهم شود.
اضافه شدن ۱۸ خدمت جدید کمیته امداد در ایام کرونا
وی به اقدام های این نهاد در زمینه کرونا اشاره کرد و گفت: بسیاری از مشاغل نظیر دست فروشان و کارگران فصلی که درآمد ثابتی نداشتند بر اثر کرونا متضرر و دچار آسیب شدند.
موسی نژاد با ذکر اینکه بخشی از این افراد جامعه هدف این نهاد بوده اند، گفت: در این زمینه خدماتی هم به مددجویان و هم به افراد غیر مددجو ارایه شده است.
وی گفت: در مجموع ۱۸ نوع خدمت جدید در ایام کرونا توسط این نهاد ارایه می شود که از آن جمله توزیع وسایل بهداشتی، پرداخت کمک مالی، کالایی، معیشتی و کمک به خانواده هایی که عضوی از آنها بر اثر کرونا فوت شده بوده است.
به گفته وی، این کمک ها با مشارکت بنیاد مستضعفان و همچنین بصورت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه نیز بوده است.
وی پرداخت پنج میلیون ریال به یک هزار و ۶۰۰ یتیم مددجوی زیر پوشش، پرداخت سه میلیون ریال به ۱۳ هزار و ۹۰۰ خانوار، توزیع ۳۱ هزار سبد کالا در ۲ نوبت، پرداخت ودیعه مسکن به یک هزار و ۱۰۰ نفر را از جمله این خدمات اعلام کرد.
سه هزار مددجو فاقد وسایل آموزش غیر حضوری
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) ایلام گفت: همچنین با توجه به مجازی شدن آموزش های تحصیلی تاکنون وسایل کمک آموزشی برای ۷۰۰ مددجوی دانش آموز و دانشجو تامین شده است.
موسی نژاد گفت: با این وجود همچنان سه هزار مددجوی زیر پوشش فاقد کمک آموزشی غیر حضوری هستند.
وی اظهار کرد: در این زمینه با موسسه ها و افراد خیر رایزنی انجام گرفته تا زمینه تامین وسایل آموزشی غیر حضوری مابقی دانش آموزان فراهم شود.