۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
08:46
۱۲:۵۲

۱۴۰۰/۰۴/۰۸
وزیر راه و شهرسازی در سفر به کردستان: عنوان کرد:

ایجاد و ساخت راە از نیاز‌های اساسی و مبرم کردستان برای توسعە است

وزیر راه و شهرسازی گفت: ایجاد و ساخت راه از نیاز‌های اساسی کردستان برای قرار گرفتن در مسیر توسعە است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان،  محمد اسلامی در بدو ورود به سنندج و در فرودگاه این شهر در جمع خبرنگاران ضمن ابراز خوشحالی از سفر به کردستان گفت: برای بازدید و افتتاح چند طرح و پروژه مهم به کردستان سفر کردیم.

وی افزود: افتتاح جاده جدید سنندج به مریوان که از مطالبات دیرینه مردم استان بود و بسیار هم زمانبر شد امروز مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

اسلامی همچنین بهره برداری قسمتی از کریدور شمال به جنوب در استان را نیز جزو برنامه‌های سفر یک روزه به کردستان عنوان کرد و گفت؛ تمامی این برنامه‌ها در راستای ایجاد فرصت‌های توسعه‌ای برای کردستان است.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص دو پروژه بسیار مهم و اساسی حوزه حمل و نقل استان نیز اظهار کرد: راه آهن همدان به سنندج و فرودگاه سقز نیز درآینده نزدیک مورد بهره برداری قرار می‌گیرند.
 
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید