دهمین نشست فصلی مجمع خیرین کشور/تشکیل بنیاد ملی خانواده توسط مجمع خیرین برای اولین بار در کشور
به گزارش خبرگزاری بسیج: روز جاری دهمین نشست فصلی مجمع خیرین کشور با حضور اعضای هیات امنا، شورای مرکزی، هیات مدیره و نمایندگی های ده گانه استانی در محل سالن اجتماعات هتل بزرگ فردوسی تهران برگزار شد
در ابتدای این نشست، "حبیب الله بوربور"، رئیس هیات مدیره مجمع خیرین کشور ضمن خیر مقدم به اعضای حاضر در نشست و با اشاره به فعالیت های این نهاد عظیم و ارزشمند در کشور گفت: اين مجمع را بايد عصاره نهادهای خيريه و مردمی در كشور دانست كه منشاء خدمات زيادی بوده و هست.
بوربور با اشاره ماهیت مجمع خیرین اظهار داشت: اين مجمع به منظور ايجاد هماهنگی و تعادل بين مراكز و مجامع خيريه كشور تاسيس شده است.
رئیس هیات مدیره مجمع خیرین کشور با اشاره به درخواست شورای عالی انقلاب فرهنگی از مجمع خیرین مبنی بر تشکیل بنیاد خانواده گفت: پیرو هماهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی با این مجمع، مقرر شد با همکاری سمن ها و خیریه های فعال در استان های کشور، بنیاد ملی خانواده را در کشور ایجاد کنیم، که امیدواریم این امر به زودی محقق گردد.
در ادامه حسن حمزه زاده مدیرعامل مجمع خیرین کشور ضمن خیر مقدم به اعضای حاضر در این نشست گفت: مجمع خیرین کشور در سال ۹۵ با هدف ایجاد یک جایگاه واقعی و حمایتی برای تمامی مراکز خیریه تشکیل شد.
مدیرعامل مجمع خیرین کشور با اشاره به تعداد جلسات هیات مدیره مجمع خیرین کشور و تعداد مصوبات از ابتدای تشکیل تاکنون اظهار داشت: از سال ۹۵ تا به امروز ۱۹۲ جلسه، ۸۸۳ مصوبه، ۷۱۴ مصوب اجرا شده و ۱۶۹ مصوبه در حال پیگیری توسط این سازمان مردم نهاد صورت گرفته است.
در ادامه خدیجه نیزاری رئیس شورای بانوان مجمع خیرین کشور گفت: کار خیر گاهی از مسیر فطرت یا برای کسب رضایت خداوند است که میتوانند مکمل همدیگر باشند، اگر فطرت شکوفا شود فرد مسیر کمال و سعادت را طی میکند. معنای "خیر" یعنی صرف نعمت در مسیر کمال است.
نیزاری ضمن اشاره به تشکیل شورای بانوان در استان ها، افزود: از مجامع ده گانه استانی می خواهیم تا شورای بانوان را مجامع استانی خود تشکیل دهند تا از ظرفیت بالفعل و بالقوه بانوان نیز در این حوزه بهره مند شویم.
در ادامه محسن ولیئی مدیرعامل مجمع خیرین استان تهران افزود: مجمع خیرین استان یک تشکل مردم نهاد است که با مجوز وزارت کشور شکل گرفته است و جمعی از موسسات خیریه در این مجمع فعالیت دارند و برای کاهش و حل مشکلات و معضلاتی در سطح کشور خدماتی ارایه می دهند، ساخت بیمارستان، درمانگاه، مدرسه، مسجد، کمک به نیازمندان و فقرا، تهیه جهیزیه برای جوانان در شرف ازدواج بخشی ازخدماتی است که توسط فعالین این مجمع صورت می گیرد.
ولیئی اظهار داشت: در تهران سه هزار خیریه فعالیت می کنند که این خیریه ها در ساخت مسجد و کمک به نیازمندان مشارکت دارند و اقدامات موثر در مناطق مختلف از سوی آن ها صورت گرفته است.
وی از کمک ۳۵۰ میلیاردی خیرین تهرانی با هماهنگی مجمع خیرین این استان خبر داد و گفت: تا کنون ۳۵۰ میلیارد تومان کمک توسط خیرین با هماهنگی مجمع خیرین استان انجام شده است، البته به غیر از این کمکهای مستقیم و غیر مستقیم از برخی خیرین مطرح انجام می شود.
مدیرعامل مجمع خیرین تهران ضمن اشاره به همکاری خوب دستگاه های اجرایی با این مجمع گفت: با هماهنگی های صورت گرفته، به عنوان عضو ثابت شورای حمایتی اجتماعی استانداری تهران انتخاب شدیم و به طور منظم هفته ای یک بار در جلسات استانداری تهران شرکت می کنیم.
در ادامه مدیرعامل استان خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی دومین استان پیشتاز در کشور جهت تشکیل مجمع خیرین بوده است، خراسان رضوی در مسائل خیریه همواره استانی پیشرو بوده و بسیاری از کارهای خیر در این استان صورت گرفته است و این امر باعث شد که ما هم به این مهم دست پیدا کنیم زیرا این دغدغه را در بحث نیکوکاران استان احساس می کردیم که به نوعی ساماندهی، همگرایی و همراه بودن با نیکوکاران یک ضرورت محسوب می شد.
وی با اشاره به کارهای ارزشمند صورت گرفته در این استان افزود: راه اندازی فرهنگسرای اجتماعی در خراسان یکی از اقدامات مهم این مجمع بوده است که به تازگی صورت گرفت.
در ادامه مدیرعامل مجمع خیرین استان یزد با اشاره به اقدامات مجمع خیرین این استان اظهار کرد: تاکنون افزون بر ۳۰۰ میلیارد تومان کمک توسط خیرین با هماهنگی مجمع خیرین این استان انجام شده است، همچنین کمک های بسیاری توسط مجمع خیرین یزد در راستای مقابله با کرونا صورت گرفت.
در ادامه مدیرعامل استان هرمزگان
از راه اندازی مرکز توانبخشی توسط مجمع خیرین این استان خبر داد و گفت: یکی از اقدامات شاخص مجمع خیرین هرمزگان ساخت و راه اندازی مرکز توانبخشی این استان است که در حال ساخت آن توسط خیرین گرامی مان هستیم.
بیانیه پایانی نشست فصلی مجمع خیرین کشور
در انتهای این نشست حسن حمزهزاده، مدیرعامل مجمع خیرین کشور، بیانیه دهمین نشست فصلی مجمع خیرین کشور به شرح ذیل برای اعضای حاضر قرائت کردد.
۱. مجمع خیّرین کشور تا امروز ده شعبه استانی خود را راهاندازی کرده است. به یاری خداوند تا پایان سال ۱۴۰۰ شمسی، مجامع و نمایندگیهای خود را در ۱۰ استان دیگر کشور تأسیس خواهد کرد. مابقی شعب استانی مجمع خیرین کشور در سال آتی راهاندازی خواهند شد.
۲. با توجه به پایان فرجه دوساله هیات مدیرههای مجامع استانی، مقرر شد ظرف یک ماه اعضای هیات مدیرههای استان در خصوص ادامه فعالیت خود یا ترمیم هیات مدیره مراتب را با رای اکثریت به اطلاع مجمع خیرین کشور برسانند تا احکام جدید توسط رییس هیات مدیره مجمع خیرین کشور صادر شود.
۳. مجامع استانی بر اساس اساسنامه مجمع خیّرین کشور و بر مبنای شیوهنامه ابلاغ شده، فعالیتها و اقدامات خود را به عنوان بازوهای اجرایی و توانمند مجمع در استانهای کشور انجام خواهند داد و به مجمع در پیشبرد و تحقق اهداف آن یاری خواهند رساند.
۴. مقرر شد به صورت سالانه یا دوسالانه از چهرههای ماندگار خیرین و نیکوکاران در سطح ملی و استانی تجلیل به عمل آید.
۶. پیشنهاد راهاندازی دوره های مدیریت امور خیریه در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی.
۶. مجمع خیرین کشور در راستای اهداف خود در جهت ساماندهی و همافزایی فعالیتهای نیکوکارانه، بانک اطلاعات «مؤسسات خیریه» و « نیازمندان» سامانه ملی «کمک کنندگان و دریافتکنندگان» را با همکاری و هماهنگی ارگانهای مرتبط با موضوع و شعب استانی در سطح کشور راهاندازی خواهد کرد تا ارایه سرویس به شکل عادلانه میان مددجویان صورت پذیرد.
۷. با توجه به اینکه مجمع خیّرین کشور از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی مأمور تشکیل « شبکه ملی خانواده» شده است، مجمع خیّرین کشور این امر مهم را با تاسیس «شبکه ملی خانواده» و دعوت از خیریهها و سمنهای فعال در این حوزه با یاری مجامع استانی خود پیش خواهد برد.
۸. راهاندازی بانک زمان در قالب اقدامات خیرخواهانه به طور مشخص با جامعه هدف جانبازان، بازنشستگان سازمان آموزش و پرورش و آموزش عالی با استفاده از توان مجامع استانی به صورت پایلوت در یک منطقه از کشور.
9. تشکیل جلسات مجامع خیرین استانها با دعوت از استاندار، معاون سیاسی استاندار، مدیرکل اجتماعی، مدیران کل بهزیستی، کمیته امداد، فرماندهی ناجای استان در جلسات استان به منظور همافزایی در امور خیر و تبادل نظر در خصوص مشکلات و موانع پیش رو.
۱۰. تشکیل کمیسیون جوانان در مجمع و استانها با رویکرد جوانگرایی و آیندهنگری در امور خیریه.
۱۱. مقرر شد کمیتهای با حضور آقایان حسن حمزهزاده، علیرضا نبی و امید استادنوروزی تشکیل شود و طرح توانمندسازی و ایجاد اشتغال مولد و پایدار برای کولبران جهت ارایه به هیات دولت تدوین شود.
*گفتنی است: روز جاری ۹ تیر ماه، دهمین نشست فصلی مجمع خیرین کشور با حضور اعضای هیات امنا، شورای مرکزی، هیات مدیره و نمایندگی های ده گانه استانی در محل سالن اجتماعات هتل بزرگ فردوسی تهران برگزار شد.*
انتهای پیام//