آئین تجلیل از بانوان خیر محلات شهر تهران/ از رییس شورای بانوان مجمع خیرین کشور تقدیر شد

آئین تجلیل از بانوان خیر محلات شهر تهران با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران ، شهردار منطقه 19 و جمعی از فعالان حوزه امر خیر و داوطلبانه در بوستان ولایت برگزار شد.
کد خبر: ۹۳۵۶۴۵۰
|
۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۴
به گزارش خبرگزاری بسیج: زهرا بهروزآذر، مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در ابتدای مراسم ضمن عرض خیرمقدم گفت: اختتامیه پویش بانوی بی‌نشان شهر، یکی از زیرمجموعه‌های پویش «خیر مؤثر» تعریف و طراحی شده است.

وی اضافه کرد: موضوع خیر مؤثر از ماه مبارک رمضان سال گذشته در دستورکار اداره کل امور بانوان شهرداری تهران قرار گرفته است.

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با اشاره به ضرورت سنجش‌گری عقلانی در انجام کار خیر گفت: در همین کار خیری هم که انجام می‌دهیم، خوب است که یک سنجش‌گری عقلانی نیز داشته باشیم و ببینیم چه کاری انجام دهیم که خیر عمومی بیشتری دارد و افراد بیشتری را می‌تواند تحت پوشش قرار دهد و اثرگذاری طولانی‌تری دارد.  

در ادامه این مراسم، علی توکلی، شهردار منطقه ۱۹ افراد نیکوکار و خیراندیش را انسان‌هایی فداکار و شایسته تقدیر دانست که می‌توانند به ترویج کار خیر در جامعه کمک کرده و الگویی برای همگان محسوب شوند.

در بخش دیگری از این مراسم، محمدرضا پویافر، فعال حوزه کار خیر و داوطلبانه با اشاره به شرایط اجتماعی و اقتصادی جامعه گفت: اکنون در شرایط سختی هستیم که کرونا نیز به آن اضافه شده و مدام مسائل و مشکلات مردم تغییر می‌کند. شاید لازم باشد در رابطه با مسائلی که در انجمن‌ها و خیریه‌ها به آن می‌پردازیم، بازنگری کرده و در اولویت‌هایمان تغییراتی ایجاد کنیم.

سخنران بعدی این جلسه خدیجه نیزاری، رئیس شورای بانوان خیرین مدرسه‌ساز و مجمع خیرین کشور بود، که ضمن آرزو برای پایان یافتن هرچه زودتر کرونا، به آیه 《اِن احسنتم احسنتم... 》 اشاره کرد و خاطر نشان کرد: شما هرکاری که می‌کنید برای خودتان است و خیر آن به خودتان بر می‌گردد و وقتی می‌گوییم تو نیکی می‌کن و در دجله انداز یعنی حتی کسانی که به روز معاد هم اعتقاد ندارند، بدانند که در این دنیا پاداش کار خیرشان به خودشان باز می‌گردد.

او افزود: ما معتقدیم که، چون این دنیا ناقص است و نمی‌تواند عکس‌العمل کار ما را به طور کامل برگرداند، دنیای دیگری وجود دارد که در آن عدالت و عکس‌العمل ما به صورت کامل در آن اتفاق می‌افتد، مولانا نیز می‌گوید این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید ندا‌ها را صدا.

نیزاری با اشاره به مقام زن در اسلام یادآور شد: اولین فردی که وارد بهشت می‌شود حضرت فاطمه (س) است و تمام مسائل مهم در قرآن با فعل مونث آورده شده و نسل پیامبر از یک دختر ادامه پیدا کرده است.


وی در ادامه ضمن بیان اینکه در خانواده نیز نقطه مرکزی مادر است اضافه کرد: حال شهرداری به این نتیجه رسیده که با بها دادن به زنان و پرورش آنان می‌توان جامعه سالم‌تری داشت. اگرچه این بانوان برای رضایت خداوند کار می‌کنند، اما ما نیز وظیفه داریم که به این بانوان اهمیت داده و آنان را تشویق کنیم.

در ادامه این آئین، نرجس ابوالقاسمی، معاون اجتماعی فرهنگی اداره کل امور بانوان شهرداری تهران نیز با بیان اینکه بانوان بی‌نشان شهر، زنان گمنامی هستند که مهربانی، دیگرخواهی و خیر موثرشان را محدود به خانواده خود نکرده‌اند، گفت: آن‌ها خیر موثر را بدون هیچ چشم‌داشتی برای کاهش رنج دیگران، در شهر گسترانیده اند و در جنبه‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی به همنوعان خود یاری می‌رسانند.

در پایان این مراسم هم، از ۲۲ بانوی بی‌نشان شهر به نمایندگی از ۷۰۰ بانوی خیر شناسایی شده در شهر تهران و به پاس زحمات بی‌شائبه آن‌ها در انجام و ترویج کار‌های خیر توسط محمدرضا جوادی یگانه، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و زهرا بهروزآذر، مدیرکل امور بانوان و علی توکلی، شهردار منطقه ۱۹ و سایر میهمانان ویژه برنامه تقدیر شد.

انتهای پیام//
ارسال نظرات
آخرین اخبار