جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی:

بسیج سازندگی در تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی موفق عمل کرده/مردمی بودن شاخصه موفقیت بسیج سازندگی

سرهنگ عسگری گفت: بسیج سازندگی در تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی موفق عمل کرده و امروز بسیج سازندگی آمادگی کامل را برای کمک به دولت انقلابی سیزدهم در همه ابعاد دارد
کد خبر: ۹۳۸۰۸۱۲
|
۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۱

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سرهنگ پاسدار «محمد رضا عسگری» جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی در دیدار با خانواده معظم شهید والامقام «محمد صادق بابایی» جاپلقی به همراه مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی و تعدادی از مسئولین گروه های جهادی اظهار کرد: اقتدار کشور برگرفته از مجاهدت های شهدا و رزمندگان در دوران پرافتخار دفاع مقدس است و امروز عزت و سربلندی ایران اسلامی در گرو ادامه مسیر شهدا و ولایتمداری ملت ایران است.
 
وی افزود: خانواده های معظم شهدا که راه و مسیر شهدا را با استقامت و بصیرت خود ادامه دادند به عنوان پرچمداران دفاع از ارزش‌های اسلامی در تاریخ می درخشند.
 
جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: رزمندگان جهاد سازندگی در طول دفاع مقدس با نقش ارزنده و تاثیرگذار خود موفقیت ها و حماسه های ماندگاری خلق کردند و نقش آفرینی رزمندگان جهاد سازندگی در دفاع مقدس با روحیه جهادی و انقلابی موجب شگفتی و حیرت دشمنان شد و عنوان سنگر سازان بی سنگر که توسط حضرت امام(ره) برای آنها به کار برده شد بسیار حکیمانه و دقیق بود و در واقع سنگرسازان بی سنگر درس مقاومت و ایثار به ملت آموختند.
 
وی بیان کرد: بسیج سازندگی امروز با روحیه جهادی و انقلابی در عرصه های مختلف نقش آفرینی می کند و کار امروز بسیج سازندگی که توام با اخلاص است جهاد فی سبیل الله محسوب می شود و مسیر بسیج سازندگی در امتداد با مسیر شهدا و مقدسی است و البته جهادگران بسیجی امروز باید از این فرصت ارزشمند به خوبی استفاده کنند.
 
عسگری گفت: رویکرد فعالیت های بسیج سازندگی مبتنی بر توانمند سازی مردم است و در کنار ماموریت ها فرهنگ سازی و گفتمان سازی را با قوت دنبال می کند و امروز گفتمان خدمت رسانی که در استان جاری شده به برکت تلاش های بسبج سازندگی در نقطه به نقطه استان است.
 
وی با بیان اینکه سپاه و بسیج با روحیه ولایتمداری، انقلابی و مردمی آماده خدمت بی منت به مردم در بخش های مختلف کشور است،گفت:در عرصه محرومیت زدایی و مبارزه با فقر با تکیه بر ظرفیت ها و توانمندی ها با قوت پیش می رویم.
 
جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی افزود: مهمترین دلیل موفقیت بسیج سازندگی اخلاص و روحیه ایثار و خدمت رسانی جهادگران بسیجی است که بدون هیچ گونه چشم داشتی در سخت ترین شرایط برای خدمت به مردم نقش آفرینی می کنند.
 
وی تأکید کرد: مردمی بودن و مشارکت مردمی در فعالیت های بسیج سازندگی از دلایل دیگر موفقیت است و بسیج سازندگی یکی از بزرگترین ظرفیت ها برای رفع محرومیت و مبارزه با فقر در کشور است و امروز جایگاه ویژه ای در بین جوانان و مردم دارد و توانسته با فعالیت های سازنده خود امید و نشاط را در بسیاری از مناطق احیا کند.
 
عسگری خاطر نشان کرد: بسیج سازندگی در تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی موفق عمل کرده و امروز بسیج سازندگی آمادگی کامل را برای کمک به دولت انقلابی سیزدهم در همه ابعاد دارد و با تکیه بر ظرفیت گروه های جهادی که به شکل مویرگی در نقطه به نقطه استان سازماندهی شده اند در راستای خدمت به مردم و در کنار دولت نقش آفرینی می کند.
 
 شهید والامقام «محمد صادق بابایی»،در بیست وچهارم خرداد ماه سال ۱۳۳۶ در شهر اراک و در يک خانواده مذهبي به دنیا آمد،پس از پيروزي انقلاب و شروع جنگ تحميلي به ميادين نبرد رفت و در عمليات رمضان از ناحيه پا مجروح شد، او پس از سلامتي وارد پشتيباني و مهندسي جنگ جهادسازندگي (سابق) شد و از همان موقع فعاليتهايش را با مهندسي جنگ آغاز کرد،پس از مسئوليت جذب و سازماندهي به دليل تحولاتي که در مسئوليت هاي پشتيباني مهندسي به وجود آمد، ايشان مسئوليت جانشيني پشتيباني جنگ استان را به عهده گرفتند و سپس به عنوان فرمانده گردان انتخاب شدند و پس از جلسه اي در منطقه، ايشان به عنوان مسئول پشتيباني و مهندسي جنگ استان مرکزي در مناطق عملياتي معرفي شدند و تا پايان عمليات کربلاي ۱۰ که به افتخار شهادت نائل آمدند؛در اين سمت خدمت کردند.
 
همرزمش مي گويد:
 
در منطقه حين انجام کارهاي مهندسي وقتي مشکلي پيش مي آمد خيلي صبورانه با مشکلات برخورد مي کرد. به ياد دارم براي احداث پل عظيمي مشغول فعاليت بوديم و کار دچار مشکل شد. ايشان معمولاً وقتي براي ستاد مشکلي پيش مي آمد وضو مي گرفتند و دو رکعت نماز مي خواندند و تمام همرزمان معترفند که هيچ موردي نبود که مگر پس از نماز و راز و نياز محمد با خداوند متعال مشکلات حل نشود. بعد از عمليات کربلاي پنج در تاريخ ۷/۲/۱۳۶۶ قصد داشتند با توجه به اينکه که کارها سبک تر شده به مرخصي بروند و اولادي را که خداوند به او اعطاء کرده، ببيند . عمليات نصر يک و دو آغاز شد و بلافاصله به غرب رفت و در اين دوعمليات شرکت فعالي داشت و بار سنگين فرماندهي گردان به عهده ايشان بود. وقتي همرزمانش به او مي گويند چرا به مرخصي نمي روي ؟ گفت نمي دانم چه موقع بايد بروم. پس از آن به منطقه شيلر براي انجام کاري مي رود و بعد از آن مي خواهد به منزل خود تلفن بزند که حمله هوايي دشمن آغاز مي شود.
 
با بمباران نمودن منطقه توسط هواپيماهاي دشمن، حاج «صادق» خودش را به روي همرزمي که با او بوده مي اندازد و خودش را سنگر و حفاظي براي او مي نمايد تا به او آسيبي نرسد . بدن خودش آماج ترکش هاي راکت قرار گرفته و به مقام رفيع شهادت نائل مي شود.
3490399_531.jpg (1618×1080)
 
انتهای پیام/ 
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار