خبرهای داغ:
در تابستان سال جاری صورت گرفت؛

خدمت‌رسانی ۲ هزار دانشجوی جهادگر فارس به مناطق کم برخوردار

مدیر عملیات جهادی ناحیه بسیج دانشجویی فارس گفت: حدود ۲ هزار دانشجوی جهادگر بسیجی استان فارس در تابستان سال جاری به مناطق کم برخوردار خدمترسانی کردند.
کد خبر: ۹۳۹۱۹۸۹
|
۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، احسان قنبری نژاد امروز در نشست مجازی با خبرنگاران به فعالیت های گروه های جهادی بسیج دانشجویی استان فارس اشاره کرد و اظهار داشت: در تابستان سال جاری 66 گروه جهادی وابسته به بسیج دانشجویی استان فارس به استعداد حدود 2 هزار دانشجو با حضور در روستاها و محله‌های کم برخوردار و حاشیه شهرها به مردم این مناطق خدمت رسانی کردند.

وی با بیان اینکه ۳۴۵ فعالیت جهادی در عرصه های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، دامپزشکی، بهداشت، درمان، سلامت، تربیت و آموزش، جهاد تحصیلی، کمک مومنانه، توزیع بسته های معیشتی، کمک جهیزیه و... توسط دانشجویان جهادگر بسیجی استان فارس در تابستان سال جاری انجام شد، افزود: مدیریت عملیات جهادی بسیج دانشجویی فارس هدایت و پشتیبانی گروه های جهادی دانشجویی این استان را به عهده دارد.

مدیر عملیات جهادی ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس اضافه کرد: رشد کمی و کیفی حرکت‌های جهادی از سویی نیازمند پشتیبانی فکری و محتوایی و از سویی دیگر نیازمند ترویج و اتصال این جریان ارزشمند به منابع و طرح‌های محرومیت‌زدایی کشور است تا به موازات افزایش روز به روز مهارت و تخصص جهادگران، نقش مهارتی و تخصصی جهادگران و نقش گروه های جهادی در رفع مشکلات اساسی مناطق محروم نیز پررنگ‌تر شود.

قنبری نژاد با بیان اینکه در طول سال و روزهای آینده نیز رویکرد محرومیت‌زدایی به مسیر خود ادامه خواهد داد تصریح کرد: کیفی شدن اقدامات جهادی و حرکت در راستای علمی شدن و اثربخشی این فعالیت ها در دستور کار گروه های جهادی قرار گرفته است.

وی با تاکید بر گسترش حرکت های جهادی و فراگیر شدن آن در میان آحاد دانشجویان و همچنین سوق دادن جوانان مؤمن به سمت انقلابی گری در راستای تحقق اهداف گام دوم انقلاب اسلامی گفت: نقش آفرینی مؤثر گروه های جهادی و دانشجویان در حل مشکلات، پیشرفت و آبادانی کشور و تقویت این حرکت در مسیر ارزش های انقلاب اسلامی با اجرای اثربخش فعالیت های جهادی دانشجویی مدنظر قرار گیرد.

مدیر عملیات جهادی ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس بر حضور مستمر همراه با برنامه و مسئله محور گروه های جهادی در مناطق کم برخوردار و تقویت روحیه مطالبه گری و گفتمان سازی در میان فعلان جهادی تاکید و تصریح کرد: باید در راستای ترویج روحیه و تفکر جهادی در بین آحاد دانشجویان و همچنین تقویت پیوندهای فکری و عاطفی بین گروه های جهادی مستقر با جامعه هدف، جهت دهی، سوق دادن مخاطبان به دین، انقلاب و معنویت تلاش شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار