به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، ابراهیم احمدی افزود: این کلاسهای درس تخریبی بیشتر شامل پروژههایی هستند که در دهه ۶۰ مطابق با آیین نامههای آن زمان ساخته شده با طول عمر مشخص و امروز فرسوده و نیازمند تخریب و بازسازی هستند.
وی بیان کرد: وضعیت کلاسهای درس تخریبی در استان بوشهر نگران کننده است و تلاش میشود با استفاده از توان خیران و تخصیص اعتبار لازم بتوانیم این پروژهها را نوسازی و فضای ایمنی در اختیار دانش آموزان قرار دهیم.
احمدی اضافه کرد: بیشترین کلاسهای درس تخریبی در شهرستانهای دشتستان، بوشهر و تنگستان قرار دارند.
وی ادامه داد: با توجه به شمار بالای کلاسهای درس تخریبی در استان بوشهر برای برطرف کردن این مشکل این مدرسهها یا تعطیل و یا در مدرسههای دیگری به صورت دو نوبته ادغام شده اند.
احمدی اضافه کرد: با توجه به اینکه اعتبارات تملک دارایی پاسخگوی ساخت و نوسازی کلاسهای درس نیست انتظار میرود با همت خیران در یک بازه زمانی بخشی از این مدرسهها و کلاسهای درس بازسازی شوند.
وی در باره میزان مشارکت خیرین مدرسه ساز در استان بوشهر گفت: از سال ۹۲ تاکنون یکهزار و ۴۱۴ کلاس درس در قالب ۳۸۵ پروژه در این استان احداث شدهاست که از این شمار ۸۲۰ کلاس درس در قالب ۲۰۴ پروژه مربوط به خیرین مدرسه ساز است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۴۰۹ کلاس درس در قالب ۵۸ پروژه خیرساز در این استان در دست ساخت است.
وی تامین وسایل سرمایشی را یکی دیگر از نیازهای مدارس استان بوشهر عنوان کرد و گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و تراکم دانش آموزی تامین وسایل سرمایشی در کلاسهای درس از جمله اولویتهای اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس این استان است.
به گفته احمدی در زمان حاضر ۲۲ میلیارد تومان اعتبار برای تامین وسایل سرمایشی مدراس در استان بوشهر جذب و مناقصه آن برگزار شده است و براساس برنامه ریزی انجام شده قرار است تا هفته دولت امسال ۸۵۰ تا هزار دستگاه کولر گازی برای کلاسهای درس تامین شود.
احمدی اظهار کرد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ پروژه فعال مانند سالن ورزشی، چمن دانش آموزی، تک کلاس و مدرسههای چند کلاس در استان بوشهر در دست اجرا است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر افزود: تا قبل از بازگشایی مدرسهها در مهرماه علاوه بر توزیع حجم قابل توجهی تجهیزات بین آنها، تعداد زیادی مدرسه هم وارد فاز بهره برداری میشود.
احمدی تاکید کرد: بیشتر مدرسههای در دست ساخت مشکل شبکه برق دارند و اگر شرکت توزیع برق نسبت به ایجاد خط انتقال تا در مدرسه همکاری کند، حداقل ۲۰ مدرسه تا مهرماه امسال آماده بهره برداری میشود.
وی یادآور شد: در زمان حاضر هشت هزار و ۳۸۲ کلاس درس فعال در قالب یکهزار و ۳۲۹ مدرسه در استان بوشهر وجود دارد.
انتهای پیام/