سردار فرجی عنوان کرد

لزوم پرداختن نویسندگان و هنرمندان به زندگی شهید «محمد مازویی»

همدان-مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان گفت: شهید بزرگوار «محمد مازویی» ویژگی‌هایی داشت که کمتر به آنها پرداخته شده و جا دارد نویسندگان و هنرمندان به عنوان یک سوژه ارزشمند به زندگی ایشان بپردازند.
کد خبر: ۹۴۳۹۶۳۱
|
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸

به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار مهدی فرجی در دیدار مسئولین سپاه انصارالحسین(ع) و جمعی از اساتید دانشگاه‌های استان همدان با خانواده معظم شهید «محمد مازویی»، شهید سال استان همدان در سال ۱۴۰۱، این شهید والامقام را از بهترین‌های دفاع مقدس خواند و اظهار کرد: شهید بزرگوار «محمد مازویی» ویژگی‌هایی داشت که کمتر به آنها پرداخته شده و جا دارد نویسندگان و هنرمندان به عنوان یک سوژه ارزشمند به زندگی ایشان بپردازند.

وی گفت: اولین باری که بنده با این شهید بزرگوار آشنا شدم، در کارهای فرهنگی مشغول بود، آن زمانی که هنوز جنگ هم شروع نشده بود، ایشان در کارهای فرهنگی به ویژه دیوارنویسی و نقاشی روی دیوار فعالیت می‌کردند.

مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان افزود: سال‌های ابتدایی انقلاب، نقاشی بر روی دیوار و انجام کارهای ارزشی بدون تجهیزات امروزی کار دشواری بود و هر کسی این تخصص را نداشت، اما ایشان در آن زمان در این کار تبحر خاصی داشت.

وی خاطرنشان کرد: شهید مازویی که به یک چهره فرهنگی شهرت داشت، با شروع جنگ چهره دیگری از خود نشان داد و در گردان تخریب مشغول فعالیت شد و البته در کنار کارهای رزمی کارهای فرهنگی را نیز انجام می‌داد.

سردار فرجی افزود: به یاد دارم شبی از کرمانشاه بر می‌گشتیم، دیدیم در اوج سرما شهید مازویی به همراه چند تن دیگر در حال کشیدن عکس امام(ره) و... در گردنه اسدآباد بر روی سنگ‌ها هستند، به او گفتم محمد اینجا چه می‌کنی، گفت اینجا چون مسیر رزمندگان به طرف غرب بوده، خواستیم یک کار تبلیغی ماندگار انجام دهیم.

وی گفت: در منطقه اگر می‌خواستند از افراد نترس مثال بزنند، بی‌شک یکی از آنها شهید مازویی بود، وی آنچنان آوازه‌ای داشت که منافقین برای سرش جایزه تعیین کرده بودند.

مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان افزود: آرزوی شهید «مازویی»، لقالله و رسیدن به مقام شهادت بود که سرانجام در روز ششم فروردین‌ماه سال ۱۳۶۲ هجری شمسی درحالی‌که فرماندهی گردان تخریب را به عهده داشت، در منطقه مهران در سن 25 سالگی در حال خنثی کردن مین، جام وصال معبود را سر کشید و به آرزوی دیرینه خود رسید.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار