با وحدت و هماهنگی مسئولان استان قزوین، امیدها به آینده افزایش یافته است
قزوین_به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، آیتالله عبدالکریم عابدینی، نماینده ولی فقیه در استان قزوین در دیدار با سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور اظهار کرد: خوشبختانه در استان در شرایطی به سر میبریم که بسیار متفاوت از سالهای گذشته و رو به خوبی است، یعنی بین استاندار محترم و مسئولان استان، نمایندگان محترم مجلس و به صورت کلی مدیریت کلان استان به نوعی وحدت و هماهنگیهایی وجود دارد که با اطمینان و آرامش خاطر کارها پیش میرود و ایدهها رنگ تحقق به خود میگیرد، به همین سبب بسیار بیش از گذشته میتوان به آینده امیدوار بود.
وی ادامه داد: در بحث نوآوری علوم انسانی، اجتماعی، خانههای خلاق و امثال آن زمینههای خوبی در استان وجود دارد، بنده به عنوان یک طلبه وقتی به برخی آیات و روایات میرسم، آرزو میکنم بزرگان و مسئولان ما فرصت کنند این موارد را بیشتر ببینند، البته گاهی هم پیش آمده وقتی یک چیزی را مطرح کردهام متوجه شدهام این عزیزان پیش از من این موضوع را دیده بودند و من صرفاً برای آنها یادآوری کردهام.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین بیان کرد: برای مثال در اصول کافی از حضرت علیبنموسیالرضا (ع) این حدیث را داریم، بنده این حدیث را محضر رهبر معظم انقلاب هم عرض کردم زیرا ایشان را مصداق بارز این حدیث میدانم، امام رضا (ع) میفرمایند انسان را آن موقعی که خدا به او برای امور بندگان دیگر مسئولیت دهد، یعنی خود این بنده مدام به دنبال این مسئولیت و آن مسئولیت نباشد و همه چیز را به خدا موکول کرده و بگوید «أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ»، یعنی بر اساس معیارهای عدل و استعداد و فضیلت علمی و توانمندیهای خود جایگاه خویش را پیدا کند و همان بشود که خدا میخواهد، نه اینکه بر اساس سفارش در مسئولیتی قرار بگیرد، در این صورت خداوند سه جایزه به او میدهد.
آیتالله عابدینی تصریح کرد: برای مثال زمانی که خبرگان رهبری میخواستند آیتالله خامنهای را به عنوان رهبر تعیین کنند، خود ایشان به شدت مخالفت کردند، شاید با این مخالفت میخواستند بگویند خدایا اینها میخواهند من رهبر شوم، نمیدانم تو هم میخواهی یا نه؟ پس من با درخواست اینها مخالفت میکنم که ببینم خواست تو چیست؛ علیرغم آن مخالفتی که ایشان کردند اما خدا خواست که ایشان در این جایگاه قرار بگیرند.
امام جمعه قزوین تأکید کرد: امام رضا (ع) فرمودند وقتی این اتفاق بیفتد خداوند سه فرصت معنوی در اختیار چنین آدمی قرار میدهد، نخست اینکه خداوند شرحصدر لازم را به او میدهد، تنگنظری و کوتهبینی را از او دور میکند، چشماندازهای بلند به او میدهد، باعث میشود دیدگاهش تغییر کند و نگاه قومی و قبیلهای و جناحی نداشته باشد و نگاهی فرامنطقهای و فرا قومی و فرا حزبی داشته باشد و خدایی به موضوعات بنگرد.
وی بیان کرد: خداوند وقتی به موسی (ع) گفت که باید به سراغ فرعون برود، موسی (ع) اولین درخواستش همین بود که خدا به او شرح صدر و سینهای گشاده عنایت کند، حتی راجع به حضرت رسول (ص) نیز خداوند فرمود که ای پیامبر من به تو شرح صدر دادم و سپس تو را به میدان فرستادم؛ این شرح صدر اگر در فرد باشد موجب میشود آدم شوقانگیز و تماشایی شود.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: دومین جایزهای که خدا به چنین آدمی بابت مسئولیتی که بر عهدهاش گذاشته میدهد، این است که خداوند قلبش را از چشمههای حکمت سرشار و لبریز میکند، همان است که در حدیث داریم که اگر هر کس چهل شبانهروز خود را در درگاه خداوند خالص کند از درون استعدادهای عجیبی از او سر میزند، همچنین امیرالمؤمنین (ع) در خطبه نخست نهجالبلاغه میفرمایند انبیا آمدند که گنجهای عجیب استعداد انسانها را آشکار کنند، کاری کنند گنجها دفینه باقی نماند، بلکه ظهور و بروز کند و دیده شود تا مردم خیرش را ببینند.
آیتالله عابدینی عنوان کرد: خداوند موسی (ع) را از دست پدر و مادرش گرفت و گفت دلم میخواهد تو را جلوی چشم خود پرورش دهم، بعد هم که او را پرورش داد گفت تو را ویژه برای خودم ساختهام.
وی افزود: اگر به مباحث حکمت دقت کنیم، خیلی جامعه ما تشنه این حقیقت است و خیلی جانهای ما مشتاق این معناست اما مهجور و مظلوم است و هنوز گویا آن گونه که باید و شاید به چشم ما نیامده است.
امام جمعه قزوین تأکید کرد: امام رضا (ع) سومین جایزه را برای چنین فردی این میداند که خدا برخی علوم را به او الهام میکند، غیر از آن علومی که در حوزه علمیه یا در دانشگاه تحصیل کرده و در کتابها خوانده است، غیر از اینها جنس دیگری از علوم را خدا به او الهام میکند که در مقابل هیچ سؤالی درمانده نمیشود و بر سر هر دو راهی اعم از دو راهیهای علمی و خلاقیتها متحیر و سرگردان نمیشود، یعنی خدا او را راهنمایی میکند که راهش را پیدا کند.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین بیان کرد: گاهی دانشجویان ما سالهای سال در دانشگاهها درس میخوانند اما چشممان صنعت یا زمین کشاورزی را نمیبیند، رشته کشاورزی هستند اما کشت و کار و زمین را نمیشناسند، نکتهها در حافظهشان وجود دارد اما بهصورت میدانی به آنچه که دانسته و یاد گرفتهاند عمل نکردهاند، در حالی که در حدیث آمده که هر کس به آنچه که میداند عمل کند، خداوند سهمیه موفقیتها و خلاقیتهایش را کنار گذاشته است.
انتهای پیام/۱۰۱۰