به گزارش خبرگزاری بسیج از نجف آباد، حجت الاسلام همتیان بیان داشت : در راس تمام شهدای عصر ما سیدالشهدای مدافعین حرم حاج قاسم سلیمانی است، سربازان تربیت یافته مکتب انقلاب به حد و اندازهای رسیدند و به عمق معنویتی دست پیدا کردند که در رکاب حاج قاسم سلیمانی جان فدا کردند
وی بیان نمود: گاهی اوقات خداوند نعمتهایی را ارزانی داشت که به اندازه چهار دهه انقلاب اسلامی مردم ایران اسلامی را تکان داد اثر سوزناک شهادت شهید حججی این جوان وارسته و تکامل یافته از داخل، کشور را تکان داد که این چیزی غیر از داشتن خانوادهای پاک و دیندار نیست.
وی افزود: بعد از دو دهه از انقلاب اسلامی نسلی بین مردم به وجود آمد بنام مدافعان حرم، مدافعان حرمی که رهبر فرزانه انقلاب در مورد آنها فرمودند ،مدافعان حرم أجر دو شهید را دارند، چون مجاهدان در راه خدا هستند.
در ادامه گفت: رهبر انقلاب فرمودند شهید حججی به واسطه اخلاقی که داشتند خداوند او را عزیز کرد و به واسطه شهید ملت و خانواده این شهید شد و خداوند این شهید جوان را به عنوان سخنگوی شهدا انتخاب کرد.
حجت الاسلام همتیان گفت: در کربلا دو نوع جهاد شکل گرفت که عصر عاشورا و با شهادت سالار شهیدان جنگ مسلحانه پایان یافت ولی با آغاز اسارت، جنگ تبیین توسط کاروان اسرا شروع شد و حکومت بنی امیه نتوانست واقعه عاشورا را تحریف و یا به فراموشی بسپارد.
این برنامه به همت حوزه مقاومت بسیج امام جواد علیه السلام ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نجف آباد در محله ی شهید مدافع حرم شهید محسن حججی برگزار گردید.
یادداشت اختصاصی نایب رئیس مجلس برای خبرگزاری بسیج؛
یادداشت |
یادداشت سردبیر |