به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مشهد مقدس ، همزمان با هفته مقدس بسیج ، به همت پایگاه مقاومت بسیج شهید فارسی ، حوزه مقاومت بسیج پنج مالک اشتر ، نشست بصیرتی و روشنگری جهاد تبیین با سخنرانی دکتر اصغریار استاد دانشگاه مشهد ، در محل مسجد آیت الله میلانی ، با حضور نمازگزاران ، بسیجیان و پیشکسوتان پایگاه برگزار گردید .
دکتر اصغریار در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک هفته مقدس بسیج فرمودند : بسیجی کسی نیست که فقط کارت بسیجی داشته باشد ، بسیجی کسی است که هر جایی که نظام اسلامی به حضور او ، به استعدادها و توانمندی های او نیاز دارد در صحنه حاضر و لبیک می گوید ، این بسیجی است .
دکتر اصغریار با توجه به فتنههای اخیر در کشور فرمودند : آمریکا بعد از وارد شدن به جنگ اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران متوجه شده است که نه جنگ نظامی ، نه جنگ سیاسی ، نه جنگ اقتصادی جواب می دهد و باید به دنبال جنگ ترکیبی باشند . در این جنگ ترکیبی ، جنگ روانی یکی از مهمترین جنگ هایی است که ورود پیدا کرده اند و در این فتنه اخیر به شدت کار کرده اند ؛ جنگ روانی و جنگ رسانه . الان قدرت برتر دست کسی است که بتواند افکار عمومی را به دست بگیرد و روی ذهن ها کار کند به خصوص نسل جوان ما . تبدیل کردن جامعه عقلانی به جامعه هیجانی نتیجه این جنگ است .
دکتر اصغریار در ادامه خاطر نشان کرد : خانم جیلیان برنز ، رئیس میز ایران در سازمان CIA ، پیشنهاد سناریو تضعیف و از بین بردن جمهوری اسلامی ایران را می دهد و برای از بین بردن و تضعیف جمهوری اسلامی ایران باید چند کار را انجام بدهیم :
۱- نارضایتی های نقطه ای در ایران را تشدید کنیم و باید در چند نقطه متمرکز شویم و اختلاف های قومیتی را تشدید کنیم .
۲- اختلافات مذهبی ، شیعه و سنی . برنامه ای دارند که فتنه را به سمت اختلافات شیعه با شیعه بکشند .
۳- روی صنف ها برنامه ریزی انجام بدهیم . مانند نارضایتی در جامعه کارگری ، نارضایتی در بحث معلم ها ، نارضایتی در بحث آب .
۴- فساد اقتصادی در جمهوری اسلامی ایران را باید بزرگنمایی کنیم و چنان بزرگنمایی کنیم که این بی اعتمادی در جامعه مردم به مسئولان اتفاق بیفتد و مردم بپذیرند که مسئولان همه فاسد هستند .
۵- باید روی مسئولین و جامعه نخبگان جمهوری اسلامی ایران کار کنیم به طوری که ذهنیت آن ها را نسبت به آمریکا و جامعه غرب عوض کنیم .
۶- بحث انرژی هسته ای در جمهوری اسلامی ایران باید کشتار بشود اما به نتیجه نرسد . این جنگ انرژی هسته ای نزدیک به 20 سال ادامه دارد .
در پایان نشست نصیرتی و روشنگری جهاد تبیین ، با حضور فرمانده حوزه مقاومت بسیج پنج مالک اشتر برادر پاسدار جناب آقای عطائیان و جمعی از شوراء حوزه ، از بسیجیان نمونه پایگاه مقاومت بسیج شهید فارسی تقدیر و تشکر گردید .