در گام دوم انقلاب، باید روشها را بازسازی کرد/جمهوری اسلامی الگوی بزرگ کشورهای آزادیخواه است
سعید آجورلو استاد دانشگاه و فعال رسانه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج با اشاره به راهکارهای تقویت مسیر انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: هماکنون نهادهای اجتماعی و فرهنگی با توجه به ظرفیتهای فراوان، نیازمند اصلاح و بازسازی و نوسازی هستند تا بشود از این طریق، پیام و ارزشهای انقلاب را به مردم منتقل کرد.
وی افزود: هماکنون به شدت نیازمند افزایش قدرت نرم خود هستیم تا برخی التهابها میان مردم و برخی نهادها برطرف شود. باید شیوه اقناعی و ایجابی در دستور کار قرار بگیرد، چون دشمن در حال تاثیرگذاری بر ذهن مردم است.
آجورلو گفت: نهاد خانواده یکی از بزرگترین و مهمترین نهادهای اجتماعی است که توجه به آن میتواند بسیاری از مشکلات جامعه را برطرف کند.
وی تاکید کرد: در پاسخ به برخی سوالات و شبهات مثلا درخصوص حجاب یا برخی اقدامات رسانههای غربی برای تطهیر فسادهای خاندان پهلوی، با جوانانی که چند سالی است با رسانههایی مثل اینستاگرام، تلگرام و واتساب خو گرفتهاند باید با شیوه ایجابی و اقناعی مواجه شد، وگرنه روشهای ٢٠ یا ٣٠ سال گذشته، چندان تاثیرگذار نیستند.
این استاد دانشگاه گفت: ما در مقاطعی، جامعه را در مقابل ویروسهای مختلف واکسینه کردیم، اما در چگونگی بازدارندگی مقابل هجوم رسانهای غرب و ایمنسازی افکار عمومی کمتر اقدام هماهنگ و گسترده و نوآورانه انجام دادیم؛ لذا نیازمند اصلاح نظام رسانهای و تبلیغی کشور هستیم.
فعال حوزه رسانه افزود: با وجود فعالیت گسترده صداوسیما و نهادهای آموزشی تلاش آنها برای انتقال پاسخ مناسب به جوانان و نوجوانان، چون روشهای آنها نواورانه نیست لذا تاکنون تاثیرگذاری لازم و به اندازه هجمهها نداشتهاند.
آجورلو گفت: پس از جنگ ترکیبی سهمگین اخیر توسط دشمنان، طرح سوالات جدید با نگاه آسیبشناسانه و دادن پاسخهای نو به مسائل، راهکار اصلی تداوم پیوند مردم با نظام اسلامی خواهد بود.
استاد دانشگاه تصریح کرد: در جنگ ترکیبی و همهجانبه دشمنان، باید با روشهای ترکیبی جدید و استمداد از حضور مردم و با اعتقاد به سنت و باورهای الهی، در مسیر حفظ انقلاب اسلامی قدم برداریم. آجورلو گفت: در گام دوم انقلاب برای حرکت به سمت آرمانهای انقلاب اسلامی، باید دست به بازسازی و نوسازی روشها و برخی سیاستها زد.
آجورلو در پاسخ به این سوال که اگر انقلاب اسلامی به وقوع نمیپیوست چه خطراتی ایران را تهدید میکرد، گفت: انقلاب اسلامی ایران، واکنشی به بحرانهای مختلف در حدود ١۵٠ سال قبل از خود به خصوص دوران سلطنت پهلوی اول و دوم بود. شاه در مسیر حکومت خود، بسیاری از گروهها مثل چپها، ملیگراها و زمینداران را حذف کرد و بوروکراتهای دست نشانده مثل هویدا را بر سر کار آورد.
فعال رسانه تاکید کرد: شاه، چون مشروعیت و کارآمدی حکومتش را از دست داده بود، تداوم حکومتش میتوانست موجب بی ثباتی و فروپاشی اقتصاد و تجزیه ایران شود.
وی تصریح کرد: در ۴۴ سال دوران حیات جمهوری اسلامی، شاهد برخی مشکلات اقتصادی و معیشتی بودهایم، اما دستاوردهای زیادی در بخشهای سیاسی، دفاعی، امنیتی، نظامی و اجتماعی داشتهایم. ایجاد نهاد انتخابات و گردش قدرت در دوران جمهوری اسلامی، کشور را در مقابل بسیاری از مشکلات بیمه کرد.
فعال سیاسی تاکید کرد: هماکنون نتیجه مجموع تلاشها در دوران جمهوری اسلامی، موجب تبدیل ایران به قدرت منطقهای شده است. جمهوری اسلامی ایران الگوی بسیار بزرگی برای کشورهای اسلامی و حتی دیگر کشورهای آزادیخواه و ضد غرب است. آمریکا به توان ایران اذعان دارد، اما متاسفانه برخی در داخل، این توانایی را نمیبینند.
ب/2623
انتهای پیام/