خبرهای داغ:
حجت الاسلام حاجیلویی:

لازمه عاقبت‌بخیری فرزندان، رشد آنها در مسیر صحیح است/ فضای خانه باید احترام متقابل و عمل به دین باشد

همدان-مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: اگر بخواهیم فرزندانمان عاقبت بخیر شوند و در مسیر صحیح رشد کنند باید شرایط را برای آنها فراهم کنیم و آفت‌ها را از سر مسیر آنها برداریم،
کد خبر: ۹۵۲۸۳۶۳
|
۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت الاسلام محمد مهدی حاجیلویی امروز در همایش شیرخوارگان حسینی که در حسینیه امام خمینی (ره) همدان برگزار شد، اظهار کرد: هر پدر و مادری سعادت و عاقبت بخیری فرزندش را انتظار می‌کشد و هر فرزندی افتخارش این است که وقتی بزرگ شد سعادتمند و عاقبت بخیر شود و والدین رشد و نمو او را ببینند.

وی افزود: اگر بخواهیم فرزندانمان عاقبت بخیر شوند و در مسیر صحیح رشد کنند باید شرایط را برای آنها فراهم کنیم و آفت‌ها را از سر مسیر آنها برداریم، آنچنان که اگر بخواهیم درخت میوه محصول خوبی داشته باشد باید نور، آب و امکانات خوبی برای آن فراهم کنیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی سینا مراقبت از فرزندان و دوستان آنها را وظیفه والدین امروز برای عاقبت بخیری فرزندان دانست و عنوان کرد:  بچه‌های امروز زود بزرگ می‌شوند و سطح فهم، درک و ارتباطات اجتماعی آنها از طریق فضای مجازی متفاوت از بچه‌های دیروز است.

وی با تأکید بر لزوم لقمه حلال گفت: اگر کسی لقمه حرام به زندگیش وارد شود، بعید است که معنویت بر روی او تاثیر بگذارد.

حاجیلویی با بیان اینکه مادر در خانه محور خانه است و وظیفه دارد بر لقمه حلال تاکید کند، ادامه داد: به خوراک فرزندان‌مان باید دقت کنیم.

وی با اشاره به اینکه در عصر روز عاشورا امام حسین(ع) در خطبه‌هایش می فرماید من هر چه به شما می‌گویم به حرف من گوش نمی‌کنید شما آنقدر لقمه حرام خوردید که لقمه‌های حرام قلب‌های شما را تسخیر کرده است، ابراز کرد: امام حسین (ع) توسط مسلمانانی که لقمه حرام خورده بودند، کشته شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه پدر و مادر برای فرزندان الگو هستند، تصریح کرد: بچه‌های ما آن گونه نمی‌شوند که ما می‌گوییم، آنگونه می‌شوند که ما رفتار می‌کنیم و هر رفتار ما در روح و روان آن‌ها اثر می‌گذارد.

وی با بیان اینکه والدین وظیفه دارند دین و قرآن را آموزش دهند چرا که در روز قیامت از آن‌ها در این خصوص سوال می‌شود، یادآور شد: برای دین فرزندان باید وقت گذاشت و هزینه کرد و از بچگی به تدریج آن‌ها را با این مباحث آشنا کرد.

حاجیلویی با بیان اینکه فضای خانه و خانواده آرام و با معنویت باعث و رشد تربیت فرزندان می‌شود، تصریح کرد: خانه باید رنگ و بوی خدایی داشته باشد.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر(ص) مبنی بر اینکه والدین باید برای فرزندان نام نیکو انتخاب و با ادب تربیت کنند و در محیطی سالم پرورش دهند، خاطرنشان کرد: خدا بر والدینی که زمینه نافرمانی خدا را فراهم می‌کنند نفرین می‌کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی سینا با تأکید بر اینکه در فضای آرام خانه به طور طبیعی دختر صبوری همچون حضرت زینب (ع) تربیت می‌شود، عنوان کرد: فضای خانه باید غیر رقابتی و احترام متقابل و عمل به دین باشد چرا که در این خانه فرزند در راه صحیح تربیت می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار