مکتب سرخ عاشورا؛

زینب (س)، میدان دار رسوایی یزید و یزیدیان دوران‌ها

زینب (س) بزرگ آموزگار مکتب سرخ عاشوراست. پرچم‌دار رسالتی بس عظیم است که از پس چندین قرن، ندای آزادی و آزادگی را بر دوش می‌کشد. زینب (س) سنگ صبور اسراء و ستون خیمهٔ طفلان بی‌پناه کربلاست.
کد خبر: ۹۵۲۹۶۷۶
|
۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۰

به گزارش خبرگزاری بسیج، زهرا خدادادی، فعال رسانه‌ای طی یادداشتی با عنوان زینب (س)، میدان‌دار رسوایی یزید و یزیدیان دوران‌ها نوشت زینب (س) بزرگ آموزگار مکتب سرخ عاشوراست. پرچم‌دار رسالتی بس عظیم است که از پس چندین قرن، ندای آزادی و آزادگی را بر دوش می‌کشد. زینب (س) سنگ صبور اسراء و ستون خیمهٔ طفلان بی‌پناه کربلاست. 

 

زینب (س) میدان‌دار رسوایی یزید و یزیدیان هر زمان است. زینب (س) معرکه‌گردان و برهم‌زنندهٔ دستگاه کفر و نفاق و عصیان و بی‌دینی است؛ اوست که آرمان علی و آل علی (ع) را با فریاد رسایش به گوش تمامی انسان‌ها در همهٔ اعصار رساند؛ اوست که در اوج غم و اندوه و مصیبت در فصل خزان‌زدهٔ آن زمان، ترسیم‌گر «مَا رَأَیتُ إِلَا جَمِیلاً» شد؛ اوست که در پس حجاب و عفاف و حق‌پرستی، طومار ظلم و ناعدالتی و بی‌بندوباری و ریا و خودپرستی را در هم کوبید، اوست عصارهٔ اسلام ناب محمدی (ص) که کربلا را در تمامی آفاق به جهانیان شناساند؛ اوست که مرهم درد و رنج و بی‌قراری همهٔ ستمدیدگان عالم در تمامی طول تاریخ است. 

 

هم اکنون نیز او طلایه‌دار رسالت زینبی ما در قرن اخیر است. اوست که می‌آموزد شهید و شهادت آبی روان برای آبیاری نخل تنومند اسلام ناب است، اوست مربی شهدای مدافع حرم، پرورش‌دهندهٔ نسلی علوی و فاطمی در سرتاسر گیتی، تفسیرکننده خون به‌ناحق ریختهٔ تمامی شهدای مقاومت، ام‌المصائب رنج و زجر و غصهٔ کودکان مظلوم یمن و سوریه و عراق و... نام‌آشنای هر یتیم بی‌پناه و آواره و اوست تسکین‌دهنده این همه درد و اندوه بی‌کسی. 

چهارده‌قرن است که او رسالت تاریخی خود را انجام داده است، می‌ارزد دقایقی ‏با خود خلوت کنیم، درباره زینب (س) بیندیشیم و ببینیم او که بود و چه کرد و ما از او چه می‌دانیم؟‎ 

 

آیا در زمینه راه‌ورسم او، انجام‌وظیفه در رسالت یک زن، میل‌گیری از او در عرصه حیات، ترک رفاه و زینت و آسایش و آرامش برای هدف‌داری، ‏گذشت از لذات به‌خاطر مقصد مقدس و قراردادن خود در معرض صدمه‌ها و آسیب‌ها برای دین از او الگو گرفته‌ایم؟‎

زن امروز دنیا الگو می‌خواهد اگر الگوی او زینب(‎س) و فاطمه زهرا(س) باشد، کارش عبارت است از فهم درست، هوشیاری و درک موقعیت‌ها و ‏انتخاب بهترین کارها ولو با فداکاری و ایستادن پای همه چیز برای انجام تکلیف بزرگی که خدا بر دوش انسان‌ها گذاشته است.

 

 اگر زن به ‏فکر تجملات و خوشگذرانی‌ها و هوس‌های زودگذر و تسلیم‌شدن به احساسات بی‌بنیاد و بی‌ریشه باشد، نمی‌تواند آن راه را برود.

 

زینب (س) الگوست؛ او زنی نبود که از علم و معرفت بی‌بهره باشد؛ بالاترین علم‌ها و برترین و صافی‌ترین معرفت‌ها در دست او بود‎. عفت‎ و حجاب او در کنار مقام علمی ایشان می‌تواند پاسخ کوبنده‌ای برای غربی‌هایی باشد که در رسانه‌ها و تبلیغات پر زرق و برقشان به بهانه حمایت از زنان، حجاب و عفت و در نتیجه ‏دین و اسلام آن‌ها را می‌گیرند‎. 

 

زنان مسلمان ما باید بدانند ارزش و ‏عظمت عقیله بنی‌هاشم به‌خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی او بر اساس تکلیف الهی است‎.کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او این‌طور عظمت بخشید‎.

 

دختر و زن مسلمان می‌تواند با تاسی به آن حضرت از درون خانواده تا درون اجتماع و تا مسائل علمی و سیاسی و ارزش‌های اخلاقی و منش‌های بزرگ انقلابی، در برابر الگویی که رسانه‌های غربی از زن به دنیا معرفی می‌کنند، نمونه و الگویی باشد از زن مسلمان ایرانی.

ارسال نظرات
آخرین اخبار