به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، مرتضی بهاروند در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت هفته دولت و روز بانکداری اسلامی اظهار کرد: بانک قرض الحسنه مهر ایران با تاکید بر الگوی بانکداری اسلامی در راستای توانمندسازی و تقویت توان اقتصادی اقشار مختلف جامعه و تلاش برای رفع محرومیتهای اقتصادی به ویژه در مناطق کمتر برخوردار فعالیت میکند.
وی با تاکید بر اینکه بانک قرض الحسنه مهر ایران با اولویت قرار دادن مسائل اقتصادی و معیشتی دهکهای پائین بطور ویژه تامین مالی اقشار کمتر برخوردار را از طریق وامهای قرض الحسنه مد نظر قرار داده است، خاطرنشان کرد: در این راستا در حمایت از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی تعداد بیش از ۳ هزار فقره تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ارزش ۸۵۰ میلیارد ریال در ۵ ماهه نخست سال پرداخت شده است.
مدیر شعب استان همدان با اشاره به حرکت بانک به سمت جایگزین کردن مزد خدمت به جای کارمزد ثابت سالان افزود: کاهش هزینههای دریافت خدمات بانکی برای مشتری، یکی از اولویتهای بانک در پیادهسازی بسترهای غیرحضوری و بانکداری دیجیتال است که مشتریان میتوانند بدون محدودیت جغرافیایی و زمانی از خدمات بانکداری مدرن استفاده کنند.
وی با اشاره به طرح شهید سلیمانی وزارت بهداشت در خرید اقلام پزشکی مورد نیاز مقابله با کرونا، راهاندازی پنلهای خورشیدی، مشارکت در برگزاری کنگره عظیم اربعین حسینی، اقدامات عامالمنفعه و فعالیتهای حوزه مسئولیت اجتماعی این بانک، گفت: مشارکت در آزادسازی بیش از ۱۰۰ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد و حمایت از اشتغال آنها با پرداخت وام قرضالحسنه و مشارکت در آزادی زندانیان با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی نمونهای از فعالیتهای بانک در این بخش است.
بهاروند با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص ازدواج زودهنگام، بهنگام و فرزندآوری گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۷۹۰ فقره وام ازدواج و فرزندآوری به مبلغ بیش از یک هزار میلیارد ریال پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۵۸ درصد رشد داشته است.
وی تصریح کرد: این بانک در ادامه اقدامات و برنامههای خود برای حمایت از اقشار ضعیف و آسیبپذیر جامعه، در سال گذشته اقدام به پرداخت بیش از یک هزار و ۱۰۰ فقره وام قرض الحسنه بند ج تبصره ۱۶ بیماران معسر خاص به مبلغ ۴۵۰ میلیارد ریال کرده است.
مدیر شعب استان همدان با تاکید بر استفاده از سامانههای بانکداری غیرحضوری در تسریع عملیات بانکی گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳۹ هزار فقره تسهیلات به ارزش ۲۲ هزار میلیارد ریال پرداخت شده که بیش از ۵۰ درصد این تسهیلات به صورت غیر حضوری و از طریق وب سایت بانک و اپلیکشن «مهریران» بوده است.
وی صدور سفته الکترونیکی را عاملی مهم در اجرای فرآیند پرداخت تسهیلات غیر حضوری خواند و افزود: افزایش امنیت، کاهش هزینهها و مبارزه با پولشویی، از جمله مزایای صدور سفته الکترونیکی است.
بهاروند افزایش تعداد مشتریان این بانک را نشان دهنده استقبال مردم از قرض الحسنه دانست و افزود: ضریب نفوذ کارت نقدی قرض الحسنه در استان حدود ۳ میباشد که با در نظر گرفتن میانگین تعداد اعضای خانوار به گونهای است که هر خانوار حداقل یک حساب در بانک قرض الحسنه مهر ایران دارد.
وی با اشاره به برکت وامهای قرض الحسنه و تعهد مشتریان به بازپرداخت وامهای قرض الحسنه ارزان افزود: نسبت مطالبات به مصارف در بانک قرض الحسنه مهر ایران ۰.۴۲ درصد بوده و این بانک بهترین عملکرد را در سطح شبکه بانکی کشور داشته است.
مدیر شعب استان همدان با اشاره به پرداخت ۵ هزار و ۴۹۸ فقره وام کالاکارت به ارزش ۲ هزارو و ۳۰۵ میلیارد ریال برای خرید کالاهای ایرانی مصرفی بادوام و خدمات پزشکی در سال گذشته گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ فقره وام کالا کارت به ارزش یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل رشد بیش از ۱۶۰ درصدی را داشته است.
وی تصریح کرد: مدت بازپرداخت تسهیلات کالا کارت از ۶ الی ۲۴ ماه با کارمزد حداکثر ۴ درصد است که مشتریان میتوانند با استفاده از امتیاز حساب و یا قراردادن ودیعه مدت بازپرداخت را افزایش دهند.
بهاروند افزود: همه متقاضیانی که دارای شرایط عمومی دریافت تسهیلات هستند و در سامانه ضمان یا اعتبارسنجی مشتریان بانک قرض الحسنه مهر ایران اعتبارسنجی شوند، میتوانند بدون ضامن از تسهیلات این بانک بهرهمند شوند.
انتهای پیام/