فتح قله ها یعنی تکیه بر توان جوانان ایرانی در مسیر علم و معرفت
قزوین_ به گزارش بسیج، اردوی راهیان نور، رزمایش بزرگ فرهنگی در راستای جهاد تبیین و بازگویی رشادت ها و شجاعت هایی است که جوانان غیور ایران اسلامی، در برهه ایی از تاریخ این دیار حسینی به ثبت رساندند.
امروز یادمان های دوران دفاع مقدس محل بازدید جوانان و نوجوانان دهه های هشتادی است. آنان که جنگ را لمس نکردند اما لازم است با تاریخ مردان و زنان قهرمان این دیار آشنا شوند چرا که اینان نسل استمرار انقلاب اسلامی هستند و این حضور فیزیکی در یادمان های عملیاتی می تواند بخشی از حس و حال آن روزهای رزمندگان را برای نسل امروز تداعی کند.
علی اکبر کرمی رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس، راوی بسیجی و مربی عقیدتی، با بیش از پنجاه ماه حضور در مناطق عملیاتی در جنوب و غرب کشور به عنوان بسیجی و داوطلب در دفاع مقدس است که در اکثر عملیات های بزرگ دفاع مقدس بعد از عملیات بیت المقدس که منجر به آزادسازی شهر خرمشهر شد حضور داشته است.
گفتگوی خبرنگار بسیج در یادمان های جنوب کشور را با این رزمنده بسیجی با هم بخوانیم.
در چه عملیات هایی حضور داشته اید؟
در عملیات های بیت المقدس، عملیات رمضان، محرم، بدر، خیبر، کربلای ۴ و ۵، والفجر ۱ ،۲ ،۳ ،۴ حضور داشتم.
ازچه زمانی راوی گری را شروع کردید؟
بعداز تمام شدن دوران دفاع مقدس روایتگری را مخصوصا در ایام دفاع مقدس در شهرها و روستاهای استان قزوین و در مناطق عملیاتی راهیان نور و یادمان ها با روایتگری فرهنگ دفاع مقدس انجام دادم.
با توجه به حضور چندین ساله در کاروان های راهیان نور و حضور دانش اموزان نسل جدید کار روایتگری تغییر داشته است؟
باتوجه به اینکه ما باید به وظیفه خودمان که انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت و جانفشانی است و افرادی که با آنها سر و کار داریم نسل جوان و دانش آموز و دانشجو هستند، تلاش ما راویان باید این گونه باشد که فرهنگ دفاع مقدس را متناسب با زبان حال دانش آموزان و دانشجویان به این عزیزان منتقل نماییم.
در یک جمله تعریف روایتگری از منظر شما چیست؟
روایتگری یک مسئولیت سنگین است که ما باید روایت عشق، ایمان، ایثار، فداکاری و مقاومت را به نسل جدید به مخطبانمان انتقال دهیم.
از نظرجنابعالی الگوی روایتگری در عرصه فرهنگ ایثارو شهادت چه کسانی هستند؟
جریان عاشورا، امام سجاد(ع) و حضرت زینب کبری(س) الگوی راویان هستند و در دفاع مقدس ما الگوی راویان دفاع مقدس فرماندهان دفاع مقدس و سید شهدای اهل قلم مرتضی آوینی می باشد.
دفاع مقدس چه ویژگی های خاصی داشته که شهیدسلیمانی آن را بعنوان قله های معرفتی نامیده است؟
یگی از ویژگی های سرآمد در دوران دفاع مقدس وجود رزمندگان مومن و انقلابی با اراده های مخلصانه و پولادین است که با حداقل امکانات با توجه به وعده های صادقانه الهی در معرکه جنگ قله های معرفتی را پیموده و وعده پیروزی حق بر باطل را جامع عمل پوشاندند.
منظور امام خامنه ای از بیان این جمله که ما به قله های پیشرفت نزدیک هستیم چیست؟
با توجه به شناخت کاملی که حضرت امام خامنه ای از توانمندی های نخبگان جوان ایرانی دارند به یقین رسیده اند که ما با اراده دانشمندان ایرانی می توانیم هر قله ای را در هر بعد علمی فتح نماییم و ما با توجه به اعتقاد الهی و ایمان به وعده های الهی، تلاش مجاهدانه و با مدیریت جهادی و انقلابی می توانیم تمام قله های پیشرفت را طی مسیر نماییم.
وظیفه نسل جوان در مقابل ایثار و از خود گذشتن شهدا چیست؟
صبر انقلابی، استقامت و مقاومت و راه شهدا به حکم اسلام که خداوند در قرآن می فرماید: "فاسقم کما امرت" ادامه دهیم .
سخن پایانی؟
ما باید به فرمایش و خواست پیامبر مهربانی و امامان معصوم(ع) دو نکته اساسی را در زندگی شخصی و اجتماعی خود مورد توجه قرار دهیم که شامل ولایت پذیری و ولایت مداری است. اولا باید ولی فقیه را به عنوان ولی امر و نایب عام امام زمان(عج) بپذیریم، ثانیا باید در مدار رهنمودهای ولی امر حرکت کنیم نه یک قدم جلو تر و نه یک قدم عقب تر، بلکه همراه باشیم.
گردآورنده: علی شمسینی
انتهای پیام