۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
16:21
کد خبر : 9572773
۲۳:۵۳

۱۴۰۲/۱۱/۰۴
فرمانده سپاه کربلا:

رزمایش مثل مصطفی ۲ با هدف توانمندسازی فعالان حوزه های فرهنگی ، هنری و تبیینی بسیج

دومین رزمایش رویداد فرهنگی و هنری بسیج به عنوان مثل مصطفی ۲ با حضور فعالین فرهنگی و هنری بسیج سراسر استان در سالن غدیر سپاه کربلای مازندران در ساری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، فرمانده سپاه کربلای مازندران با اشاره به برگزاری دومین مرحله از رویداد فرهنگی و هنری بسیج امسال در استان گفت: اولین رویداد تحت عنوان مثل مصطفی ۱ در مرداد ماه امسال داشتیم و امروز نیز شاهد برگزاری دومین رویداد مثل مصطفی ۲ هستیم.

وی هدف از برگزاری این رویداد را در توانمندسازی فعالان حوزه های فرهنگی و هنری، تبیینی بسیج استان است تا بتوانند جهاد تبیین مورد توجه مقام معظم رهبری برای جامعه را در لایه‌ لایه های حوزه فرهنگی و هنری با شور و نشاط انجام‌ بدهند .

سردار سیاوش مسلمی افزود : یکی از مصادیق فرهنگی را در حوزه سواحل داشتیم که امسال گروه‌های فرهنگی و هنری در تفرجگاه‌ها ، سواحل و هم در مساجد و محافل هنری نقش خودشان را در حوزه تبیین و امید آفرینی انجام دادند.

فرمانده سپاه کربلای مازندران در پایان با اشاره به ایام پر برکت میلاد با سعادت امام علی (ع) و تبریک این روز و انتخابات پیش رو گفت: انشالله بتوانیم آنچه که در شان مردم عزیزمان است را در این ایام ایفا کنیم و شاهد حضور گسترده مردم عزیزمان در این انتخابات که یک رویداد بسیار بزرگ و تعیین کننده و سرنوشت ساز برای مردم و ایران است انجام دهیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید