کاری کنید امید مردم برای خانه دار شدن از بین نرود/بنگاهداری بانکها آفت بزرگ بازار مسکن است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: بنگاهداری بانکها یکی از آفتهای بزرگ بازار مسکن کشور است. اینجور که اینها رفتار میکنند، کار به جایی میرسد که اراضی وسیع و املاک بسیار ارزشمند در تهران، مشهد و کل ایران در تملک همین بانکهایی باشد که قرار است مردم را خانهدار کنند.
به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با سیدخلیل منبتی مدیرکل مسکن و شهرسازی خراسان رضوی و جمعی از معاونان وی که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، تزریق امید به بازار مسکن را مهمترین راهبرد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: مهم تر از هر چیز این است که مردم برای تأمین مسکن امید داشته باشند زیرا امروزه وضعیت طوری است که خانهدار شدن برای برخی اقشار به منزله یک امر غیرقابل تحقق و موهوم محسوب می شود و این ناامیدی باید ریشهکن شود.
وی افزود: مهم ترین چالش در بازار مسکن، عدم تناسب عرضه با تقاضاست. وقتی این تناسب وجود نداشته باشد و تقاضا بسیار بیشتر از عرضه باشد، کار به جایی می رسد که صاحب محصول به هر قیمتی که دلش بخواهد، کالا را وارد بازار میکند. مسئله مسکن نیز از این قبیل است و ساخت محدود خانه به موازات معطل نگهداشتن نیاز مردم کار را به جایی رسانده که برخی افراد به هر قیمتی که بخواهند، مسکن خود را ارائه میکنند.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بنگاهداری بانکها یکی از آفتهای بزرگ بازار مسکن کشور است. اینجور که اینها رفتار میکنند، کار به جایی میرسد که اراضی وسیع و املاک بسیار ارزشمند در تهران، مشهد و کل ایران در تملک همین بانکهایی باشد که قرار است مردم را خانهدار کنند. اینجاست که میگوییم نهادهایی نظیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که محصول تدبیر و درایت مستقیم امام راحل هستند، باید بهگونهای میدانداری کنند که دست مافیا از بازار مسکن دور بماند.
شش هزار واحد مسکونی در مرحله تکمیل
مدیرکل بنیاد مسکن خراسان رضوی هم در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در تأمین پروژههای ساخت مسکن گفت: هم اکنون در حاشیه شهر مشهد بیش از 1500 واحد مسکونی برای افراد کمدرآمد همچون مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی درحال ساخت است. علاوه بر این، عملیات عمرانی 3500 واحد نیز در سرتاسر استان در دستورکار قرار دارد و در تلاش هستیم تا حتی با حداقل آورده سرپرستان خانوار، خانه و سرپناهی برای آنها فراهم شود.
وی بیان کرد: از ابتدای سال 1402 تاکنون، بیش از ۲۶ هزار قطعه زمین در جریان نهضت ملی مسکن روستایی واگذار شده که هماکنون فرایند ساخت در آنها در جریان است. علاوه بر این، در همین بازه زمانی بیش از ۶۹۷ میلیارد تومان تسهیلات حوزه مسکن روستایی اعم از قیر، اعتبارات ملی، استانی و منابع نفتی تصویب شده که اعطای آن همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار