شهادت امام جواد(ع) نشانه مظلومیت اهل بیت و تقابل دستگاه ظلم زمان با امامان است
قزوین_ به گزارش بسیج، حجت الاسلام محمدبزرگر در آیین سوگواری شب شهادت حضرت جوادالائمه(ع) در جمع عزاداران آن حضرت در آستان مقدس امامزاده زبیده خاتون(س) قزوین، در رابطه با شخصیت امام نهم شیعیان اظهار کرد: حضرت امام جواد(ع) در سن ۸ سالگی به امامت رسید و در دوران زندگی خود شاگردان بسیار زیادی تربیت کرد و علاوه بر تسلط در امور علمی، نسبت به رسیدگی به نیازمندان جامعه نیز تلاش زیادی داشت.
این استاد حوزه افزود: این امام بزرگوار در طول عمر کوتاه خود نقش مؤثری را در تبلیغ و ترویج دین اسلام داشت و توانست در مقابل دشمن ایستادگی و با ظلم و زور مقابله کند و با آنکه امام جواد(ع) در هنگام شهادت بسیار جوان بودند اما با همین عمر کوتاهشان تاثیر عمیقی در تاریخ تشیع از لحاظ علمی و دینی داشتند و مایه مباهات و افتخار شیعه محسوب میشوند.
وی با تاکید بر اینکه بهترین الگو برای زندگی بشریت امروز ائمه اطهار هستند، گفت: هر فردی که بخواهد به سعادت و خوشبختی برسد بایستی سبک زندگی و کردار ائمه را الگو قرار داده و در راه سعادت گام بردارد.
برزگر، شهادت امام جواد(ع) را نشانه تقابل دستگاه ظلم و جور زمان با امامان دانست و عنوان کرد: رفتار ظالمان با اهل بیت و اصرار آنها بر اینکه دین باید از سیاست جدا باشد، در تاریخ زندگی همه امامان معصوم وجود دارد، به طوری که همه امامان تحت فشار ظالمان خودکامه قرار داشتند و امام جواد(ع) نیز در سن ۲۵ سالگی و در اوج جوانی به شهادت رسید.
این کارشناس مذهبی تأکید کرد: امام جواد(ع) در شرایط سختی زندگی میکرد و مسموم شدن این امام مظلوم به دست نزدیکترین افراد به ایشان دردی بزرگ است.
وی اضافه کرد: عصر امام رضا(ع) مشكلات خاص خود را داشت، رفتار ظالمان با اهل بیت(ع) و اصرار آنها بر اینکه دین باید از سیاست جدا باشد در تاریخ زندگی همه امامان معصوم (ع) وجود دارد به طوری که همه امامان تحت فشار ظالمان خودکامه قرار داشتند و امام جواد (ع) نیز در ۲۵ سالگی به شهادت رسید.
حجت الاسلام برزگر ابراز داشت: امام جواد(ع) با شرکت در مناظره ها و مباحثه با عالمان و دانشمندان بزرگ عصر خویش، علم لدنی که همانا مختص به انبیاء و معصومین است را به همگان به اثبات رساند و سند حقانیت خود را برای همیشه تاریخ نشان داد و سخنان امام جواد(ع) در سالهای كودكی و نوجوانی، به سخنان مردی جهانديده شباهت داشت كه با آگاهی از مسائل علمی، روانی و قوانين حقوقی و جزايی، به خوبی مسائل را تحليل میكرد، لذا با توجه به اينكه در آن زمان مكتب و كلاس درسی وجود نداشت، می توان پی برد كه او در كلاس الهی و مكتب آسمانی آموزش ديده بود.
وی افزود: آن حضرت در جلب رضايت و خشنودی پروردگار، از صرف هر نوع امكانات مالی و رفاهی به نيازمندان واقعی كوتاهی نمیكرد و اصولاً مال و ثروت از نظر آن بزرگوار معنای ويژهای داشت به طوری كه ايشان مال و ثروت را در حدّی قبول داشت كه بتواند به وسيله آن، گره ای از مشكلات زندگی ديگران بگشايد يا ذخيرهای برای آخرت و تكميل معنويت خود فراهم آورد.
انتهای پیام/۱۰۱۰