پشتوانه مردمی یک کشور نشان قدرت بینالمللی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، حجتالاسلاموالمسلمین اسفندی از خدمات دولت شهید رئیسی در استان کردستان سخن گفت و افزود: از مهمترین دستاوردهای دولت شهید رئیسی میتوان به تأمین آب شرب سالم بعد از چندین ماه تلاش و خرید تجهیزات باارزش بهای دلاری در برخی از بیمارستانهای کردستان اشاره کرد که واقعاً توجه به این نقاط مثبت و یادآوری آنها به جوانهایمان بسیار مهم است.
وی به بالابردن سطح مطالبهگری دانشجویان در این عرصه تأکید کرد و گفت: جامعه دانشگاهی و اساتید نقش مهمی در انتقال مفاهیم به قشر جوان دارد و کار اصلی ما شفافیتسازی عملکرد بهصورت علمی و منطقی است، داشتههایمان را نادیده نگرفته و توجه داشته باشیم بلوغ چندین ساله و پیشرفتهایمان یک بحث مهم و قابلباور است.
محیط دانشگاهی محیط اندیشیدن و تفکر است
مدیرگروه معارف اسلامی و عضو هیئتعلمی دانشگاه گفت: تأکید قرآن بر کلمه علم و عقل نشاند دهنده اهمیت اندیشهورزی در جامعه است و اساتید دانشگاهی نقش مؤثری در انتقال مفاهیم درست را به دانشجویان دارند.
محمد عبدالملکی با اشاره به حضور مؤثر اساتید در همفکریهای مهم دانشگاه گفت: مرجع فکری دانشگاه و مردم اساتید هستند و نگاه جامعه همیشه به اندیشمندان جامعه بوده است.
وی افزود: انتقال درست مفاهیم از طریق جامعه اندیشمند دانشگاهی به قشر دانشجو در حیطه درنظرگرفتن هم نقاط قوت و هم نقاط قابلحل یک امر مهم است و ما باید یاد بدهیم که نگاه درست نگاهی است که هم نقاط قوت و هم نقاط ضعف را با هم ببینید و یکطرفه قضاوت نکنید.
نشاط جمعی از مسائل مهمی است که باید در دولت جدید به آن توجه شود
عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بحث افسردگی جمعیت در حال حاضر یک بحث مهم است که هر گروه سنی را درگیر کرده است.
شادی محمدی از آمار بالای ناامیدی و افزایش میزان خودکشی سخن گفت و افزود: کاهشیافتن تعاملات و گفتگو و افزایش شبکههای مجازی و سرگرمیهای نادرست باعث ایجاد افسردگی در جامعه شده است.
وی افزود: ایجاد فضاهای گفتمانسازی و تعاملات برای انتقال تجربیات به دانشجویان، قشر جوان و سایر ردهها و از همه مهمتر توجه خیلی بیشتر به افسردگی جمعیت از مباحث مهمی است که امیدواریم در دولت جدید دیده شود.
توجه دولت جدید به جامعه نخبگان حوزه سلامت
عضو هیئتعلمی دانشگاه با تأکید بر توجه دولت جدید به نخبگان سلامت یک امر بهشدت مهم است، گفت: دولت جدید با ایجاد راهکارهایی در جهت تأمین نیازهای قشر جوان و نخبه پزشک و پرستار در بحثهای رفاهی و شغلی میتواند در عدم مهاجرت آنان نقش مؤثری داشته باشد.
عذرا الله ویسی از دیدگاه جامعه نسبت به قشر پزشک و متخصص سخن گفت و افزود: جامعه بر این باورند که یک پزشک فردی مرفه و بیدغدغه است؛ اما پزشک جوان ما بعد از فارغالتحصیلی باتوجهبه شرایط اقتصادی با دیدگاه جامعه تعارض بالایی دارد که باعث سرخوردگی و بیانگیزگی پزشک میشود.
وی با تأکید به افزایش ظرفیت پزشکی نیاز به تأمین زیر ساختهای موجود نیز دارد گفت: افزایش تعداد دانشجویان پزشکی نیاز به تأمین امکانات رفاهی، صنفی و آموزشی دارد که بتوانیم تربیت یک نیروی متخصص و آگاه را بهدرستی داشته باشیم.
عضو هیئتعلمی دانشگاه ادامه داد: توجه دولت جدید به بحث پیری جمعیت از طریق ارائه راهکارهای درست و عملی، جذب متخصص طب سالمندی، آموزشها و بحث رفاهی میتواند از روند پیری جمعیت کم کند.
انتهای خبر/