افزایش ۲ برابری قطعی برق برای صنایع

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی گفت: متاسفانه قطعی برق در مقایسه با سال گذشته، ۲ برابر شده به طوری که از ۱۲ ساعت قطعی برق در هفته در سال گذشته به ۲۴ ساعت قطعی برق در سال جاری رسیده است.
کد خبر: ۹۶۲۱۳۹۰
|
۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹

به گزارش  خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهد، «جعفر فرشچی طوسی » در حاشیه‌ بازدید از شهرک صنعتی کاویان  و خادم الرضا (ع) در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: قطعی‌های  شدت صاحبان صنایع را متضرر کرده است چرا که بودن برق برای برخی از واحدهای تولیدی حیاتی است و استفاده از ژنراتور و دیزل به عنوان یک مُسکن موقتی عمل می کند.

وی تاکید کرد: وزارت نیرو یا شرکت توانیر، شرکت های گاز و مخابرات باید به رسالت خود عمل و خدمات مزبور را تا ورودی شهرک ها و نواحی صنعتی تامین کنند، شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی با کمک واحدهای تولیدی این خدمات را به واحدها خواهد رساند.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: این شرکت هر گونه هزینه‌ ای برای تامین زیرساخت های واحدهای صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی کند، هزینه آن را از واحدها خواهد گرفت لذا واگذاری این مسئولیت به این شرکت فقط هزینه‌ های تولید را افزایش می‌ دهد.

فرشچی افزود: در شرایط کنونی مشارکت ۳۰ درصدی شرکت شهرک های صنعتی در تامین برق و ایجاد پست برق باعث ضرر واحد صنعتی به میزان ۲۵ میلیون ریال به ازای تامین هر کیلووات می شود که این رقم روند افزایشی نیز دارد.

وی اضافه کرد: به منظور تامین برق صنایع در داخل شهرکها و نواحی صنعتی استان تاکنون ۱۱ نقطه برای ایجاد نیروگاه خورشیدی و استقرار سرمایه گذاران در این حوزه جانمایی شده است.

وی اظهار کرد: در صورتی که شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در راه اندازی ایستگاه اندازه گیری گاز TBS و CGS نیز مشارکت کند تنها هزینه‌های گاز واحدهای صنعتی افزایش خواهد یافت، این در حالی است که اعتبارات شرکت شهرکهای صنعتی نیز هر ساله روند کاهشی داشته است.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: در صورتی که مشکل مربوط به زیرساختهای شهرکها و نواحی صنعتی استان حل نشود، شهرکها مزیت خود را برای بخش تولید از دست می‌دهند.

فرشچی افزود: از آنجا که واحدهای صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی تجمیع می‌شود و به صورت منظم در کنار هم قرار می‌گیرد، اولین مکان برای مراجعه دستگاه‌هایی اجرایی مانند امور مالیاتی یا بیمه است لذا در این شرایط انگیزه‌ای برای سرمایه گذار به منظور استقرار در شهرک باقی نمی‌ماند.

وی اظهار کرد: اگر شرایط فعلی و کمبود زیرساختها و افزایش هزینه‌ های تولید برای واحدهای تولیدی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی تداوم یابد، به طور قطع دیگر شهرکها مزیتی برای استقرار واحدها نخواهند داشت و سرمایه‌گذاران در خارج از شهرکها سرمایه‌گذاری خواهند کرد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار