معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان خبر داد:

کردستان مقصدی نوظهور برای گردشگری سلامت

با برنامه‌ریزی‌ها، اقدامات صورت‌گرفته و توسعه زیرساخت‌های درمانی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، استان به یکی از مقاصد جذاب گردشگری سلامت در غرب کشور تبدیل شده است.
کد خبر: ۹۶۲۵۶۰۱
|
۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، اسعد فتحی پور، با اشاره به وجود بیش از ۲۰ بیمارستان مجهز و کادر پزشکی متخصص دانشگاهی و غیردانشگاهی، از ظرفیت بالای استان کردستان برای پذیرش بیماران خارجی خبر داد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه، بیمارستان توحید سنندج به‌عنوان یکی از قطب‌های درمان بیماری‌های قلبی و عروقی در منطقه، با ارائه خدمات تخصصی مانند آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و جراحی قلب، توانسته است بیماران بسیاری را از سراسر کشور و حتی کشور‌های همسایه به خود جذب کند، اضافه کرد: مراکز درمانی دیگر استان نیز با ارائه خدمات متنوعی در زمینه‌های مختلف پزشکی، از جمله پیوند اعضا و درمان سرطان، به این رشد کمک شایانی کرده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان ابراز نمود: بیمارستان کوثر سنندج نیز به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین بیمارستان‌های غرب کشور، با ظرفیت ۵۴۰ تخت و امکانات پیشرفته‌ای مانند پت اسکن و لاپاراسکوپی، خدمات گسترده‌ای را در زمینه‌های مختلف پزشکی ارائه می‌دهد.

فتحی پور اظهار کرد: فراهم‌شدن امکان انجام تعویض مفصل زانو و لگن توسط سرویس ارتوپدی و فلوشیپ شانه، فعالیت نیرو‌های فوق‌تخصص توراکس، فلوشیپ سوختگی و جراحی عمومی، فلوشیپ لاپاراسکوپی و جراحی کلورکتال و فوق‌تخصص جراحی پلاستیک، علاوه بر توسعه توریسم سلامت در استان، باعث شده است که مردم عزیز کردستانی برای دریافت خدمات سلامت مجبور به طی‌کردن مسافت طولانی یا پرداخت هزینه‌های مازاد برای دریافت این خدمات نباشند.

وی گفت: بیمارستان بعثت نیز با فعالیت بخش پیوند مغز استخوان و خدمات پیشرفته درمان ناباروری، به‌عنوان یکی از مراکز پیشرو در ارائه خدمات سلامت به هم استانی‌ها و نیز گردشگری سلامت شناخته می‌شود.

معاون درمان دانشگاه افزود: تمامی بیمارستان‌های دانشگاه دارای مجوز گردشگری سلامت هستند که بیشترین ارائه خدمت این بیماران در مراکز درمانی مرزی از جمله رازی و صلاح‌الدین ایوبی بانه، فجر و بوعلی مریوان و همچنین مراکز سطح شهر سنندج می‌باشد.

فتحی پور نزدیکی جغرافیایی به کردستان عراق، تطابق فرهنگی و هزینه‌های مناسب درمان در مقایسه با سایر کشور‌ها را از عوامل مؤثر در جذب گردشگران سلامت به سمت کردستان برشمرد و گفت: این، دانشگاه با برنامه‌ریزی‌های دقیق و توسعه زیرساخت‌ها به ویژه در حوزه تجهیزات پزشکی، به دنبال ارتقای هرچه بیشتر جذب بیماران خارجی است.

انتهای خبر/

ارسال نظرات
آخرین اخبار