حجتالاسلام مهدی ستوده در گفتوگو با خبرنگار بسیج در اردبیل، اظهار داشت: در سفر اخیر اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس بر نقش تقنینی و نظارتی اعضای کمیسیون به عنوان محور اصلی تاکید شد ولی در کنار آن پیوست فرهنگی و عملیاتی شدن آن میتواند در حوزههای مختلف راهگشا باشد.
وی تصریح کرد: شهرکهای بزرگ مسکونی فاقد پیوست فرهنگی، آموزشی، بهداشتی، مذهبی و حتی پارک، فضاهای خدمات امنیتی و انتظامی است که ضرورت دارد در این حوزه بر اساس آمایش سرزمینی تلاش شود تا اقدامات هماهنگ و مؤثری انجام شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: متأسفانه مجتمعهای بین راهی و برخی دیگر از پروژههای مهم و اساسی در بخش گردشگری فاقد استراتژی خاص فرهنگی است که انتظار میرود در این باب با نظارت و پایش دقیق فعالیتها و برنامهریزیها به شکل درست انجام شود.
ستوده افزود: 385 کیلومتر نوار مرزی با جمهوری آذربایجان داریم که ضرورت دارد با آسیبشناسی دقیق در این زمینه زیرساختها و تزریق اعتبارات با پرهیز از نگاه متمرکز انجام و جلوی آسیبهای رسانهای و تبلیغاتی در این مناطق گرفته شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با کم کردن تبعیض و فاصله طبقاتی با یک مدیریت جامع و بهرهگیری از نیروی انسانی کافی میتوان در این بخش مؤثر عمل کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل زیرساختهای فرهنگی به ویژه در بخشهای مسجد، سالنهای ورزشی و دیگر مکانهای حضور جوانان و نوجوانان را یادآور شد و اضافه کرد: در کنار کاهش فاصلههای طبقاتی، بهتر است شرایطی را فراهم آوریم تا همه ساکنان مناطق شهری بتوانند از بسترهای فرهنگی و پیوستهای الزامآور در این بخش بهرهمند شوند.
ستوده کمبود نیرو را در دستگاههای فرهنگی به عنوان یک آسیب جدی یادآور شد و بیان کرد: با بازنشستگی نیروهای متخصص، ضرورت دارد در تربیت نیروی انسانی آشنا به مسائل فرهنگی و هنری نیز بیش از گذشته دقت و اهتمامی جدی داشته باشیم.