به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ طیب فریادرس در جلسه ستاد هماهنگی کمک به مردم غزه و لبنان با اشاره به توان نظامی حزب الله اظهار کرد: باوجود از دست دادن عزیزانی همچون شهید هنیه و شهید سید حسن نصرالله، رژیم صهیونیستی نتوانست به اهداف خود برسد.
وی افزود: تا قبل از شهادت سید حسن نصرالله منطقه محدودی در جنوب لبنان مورد اصابت موشک یا راکتهای حزب الله قرار میگرفت اما امروز که ۳۰ روز از تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان میگذرد همه مشاهده میکنیم که برد عملیات موشکی حزب الله به حیفا و شهرهای نزدیک حیفا و بلکه به تلآویو رسیده است و روزانه این مناطق مورد حمله موشکی حزب الله قرار میگیرد که این امر نشان از توان حزبالله و شکست رژیم صهیونسیتی دارد .
فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در تمام جبههها با شکست مواجه شده است، گفت: نمونه دیگر آن چند شب گذشته که با تمام توان خود برای حمله به اهدافی در کشور ما آمد که فقط در این حمله ۱۴۷ هواپیما وارد خاک عراق شد اما با مدیریت ارتش و همکاری سپاه به خوبی این حمله دفع شد و پدافند ایران اسلامی اقتدار خود را به نمایش گذاشت که دشمنان بدانند ایران در تمام عرصههای نظامی قدرتمند است .
وی با اشاره به ابعاد دیگر این جنگ گفت: این جنگ دو بعد دیگر دارد که بعد اول موضوع آوارگان و بعد دوم موضوع سیاسی جنگ است که در بعد سیاسی جنگ، دستگاه دیپلماسی ما بعد از موضوع سازمان ملل وعده صادق ۲ خوب وارد شد و مواضع خوبی شکل گرفت یا در پاسخ نامه وزیر خارجه کشورمان به سفیر آلمان نیز این مواضع کاملا مشهود بود.
فریادرس افزود: امروز بحث اصلی ما موضوع آوارگان است که بعضی از مردم جنوب لبنان به مناطق مختلف لبنان و سوریه که شامل زنان، کودکان و افراد کهنسال هستند آواره شدند و نیاز به حمایت و کمک دارند که موج خوبی دربین مردم و فضای رسانهای کشور شکل گرفته است تا جایی که بانوان با جهاد طلایی، کشاورزان با جهاد محصول، افرادی هم با جهاد فروش زمین و ملک به میدان آمدهاند.
وی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در شهرستان تویسرکان با اشاره به کمک نقدی ۷۵۰میلیون تومانی تویسرکانی ها به مردم مظلوم غزه و لبنان گفت: هلال احمر، کمیته امداد و بسیج سازندگی شهرستان خوب عمل کردهاند و مردم ما هم با فرمان مقام معظم رهبری به میدان آمدهاند چراکه مردم ما مردمی نوع دوست هستند که هم جزء هویت اسلامی و هم هویت ایرانی ما است.
فریادرس تصریح کرد: باید برای جمعآوری کمکها برابر شرح وظایف هر دستگاه عمل شود اما خروجی این جمعآوری در فضای تبلیغاتی و رسانهای به اطلاع شهروندان تویسرکانی برسد بنابراین نیاز به تشکیل دبیرخانه برای این امر است.
انتهای پیام/