۱۰ / فروردين / ۱۴۰۴ - 30 March 2025
12:40
کد خبر : 9647849
۲۲:۱۷

۱۴۰۳/۰۹/۰۴

افتتاح موسسه آموزشی با ظرفیت ۷۰۰ دانش آموز در مشهد

آموزشی امام‌حسین(ع) با ۱۹ کلاس درس و ظرفیت بیش از ۷۰۰ دانش‌آموز دختر با همکاری سپاه امام‌رضا (ع) روز یکشنبه در بلوار شهید برونسی مشهد به بهره‌برداری رسید.

افتتاح موسسه آموزشی با ظرفیت ۷۰۰ دانش آموز در مشهد

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهد، آیین افتتاح این موسسه آموزشی و فرهنگی با حضور فرمانده سپاه امام رضا(ع)، تولیت آستان قدس رضوی و مسوولان ارشد اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد.

مدیر عامل موسسه فرهنگی و آموزشی امام حسین(ع) مشهد در حاشیه بهره‌برداری این مجتمع آموزشی گفت: زمین ساخت این مجتمع را سپاه خراسان رضوی اهدا کرده و پذیرای ۷۰۰ دانش آموز دختر در مقاطع ابتدایی اول و دوم است.

حجت الاسلام مهدی جعفری افزود: این موسسه در کمتر از ۶ ماه و در سه طبقه ساخته شده و یک مدرسه تمام ساحتی و منطبق بر سند تحول بنیادین است.

وی ادامه داد: بخش مهارت های زندگی و مهارت های اجتماعی، بخش تخصصی رباتیک و هوش مصنوعی نیز در این موسسه آموزشی دایر است.

مدیر عامل موسسه فرهنگی و آموزشی امام حسین(ع) مشهد بیان کرد: این مرکز بخشی از یک طرح شهرک آموزشی بوده که قرار است در این محل تکمیل شود، در این راستا پارسال دبیرستان متوسطه اول و دوم دخترانه در این شهرک به بهره برداری رسید.

تولیت آستان قدس رضوی در آیین بهره برداری از این مجتمع آموزشی گفت: لازمه یک آموزش اثرگذار، وجود محیطی دلچسب و زیرساختی مناسب برای دانش‌آموزان است.

حجت الاسلام احمد مروی با بیان اینکه شهدا اول بسیجی شدند و بعد شهید شدند، افزود: روحیه بسیجی و هرجایی که بسیجیان سر خط بوده اند باعث انجام کار جهادی و پر شور شده است.

چهار میلیون نفر جمعیت شهرستان مشهد در شهرهای «مشهد، رضویه، ملک آباد و بینالود» و ۴۰۰ روستای کوچک و بزرگ در آن سکونت دارند.

نزدیک به ۸۰۰ هزار دانش آموز نیز در هفت هزار و ۵۰۰ واحد آموزشی شهرستان مشهد مشغول به تحصیل هستند.

خبر/ مصطفی نخعی


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید