به مناسبت هفته بسیج :
برگزاری کارگاه الگوی سوم زن مسلمانان برای بسیجیان در زاهدان
به مناسبت هفته بسیج وبه همت پایگاه ریحانه النبی حوزه مقاومت بسیج کوثر کارگاه الگوی سوم زن مسلمان با رویکرد زن ایرانی اسلامی درمحل مسجد حضرت زینب (س) زاهدان برگزار شد .
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان ، لکزایی فرمانده پایگاه ریحانه النبی گفت : این طرح برای آشنایی بیشتردختران جوان باالگوی سوم زن مسلمان است .
مهدیه لکزایی افزود : باتوجه به نیازجامعه ی امروز وآشنایی بیشترجوانان با این قهرمانان ایرانی اسلامی وجودچنین کارگاه هایی لازم وضروری است .
وی افزود : بحث دراین کارگاه عبارت است از : در «الگویِ زن مسلمان» که براساس معرفتشناسی الهی شکل گرفته ، زن «نقاط قوّت زنانه»ی خود را با «ایمان و عفت» همراه می کند و با چنین ترکیبی قادر به نقش آفرینیِ منحصر به فردی می شود و اینگونه «ارزش و تشخص زن» معنا می یابد .
وی درادامه بیان کرد : زن بودن ، برای زن یك نقطهی امتیاز است ، یك نقطهی افتخار است . این افتخاری نیست برای زن كه او را از محیط زنانه ، از خصوصیات زنانه ، از اخلاق زنانه دور كنیم .
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار