به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام به نقل از ایرنا،حجت الاسلام «اله نور کریمی تبار» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در آیین اختتامیه ششمین دوره استانی جشنواره علامه حلی با قدردانی از طلاب و روحانیون استان که توان علمی خود را به قلم آورده و برای پاسداری از ارزشهای دینی نقشآفرینی میکنند، اظهار کرد: شرایط امروز، مسئولیت سنگینی برای طلاب و اساتید حوزههای علمیه ایجاب کرده است.
وی با اشاره به رویکردی که امروز جامعه جهانی به دین و معنویت دارد، افزود: قبل از انقلاب اسلامی چنین فضایی در جهان نداشت یا حداقلی بود، اما با پیروزی انقلاب اسلامی فضای جدیدی در دنیا ایجاد شد که رویکرد جامعه جهانی به دین،معنویت و ارزشهای دینی را افزایش داد.
امام جمعه ایلام با بیان اینکه این رویکرد فرصتی شد که زلال معرفت اهلبیت عصمت و طهارت(ع) و دانش برخاسته از وحی را به تشنگان حقیقت ارائه شود، افزود: این رویکرد با استقبال خوبی در جامعه جهانی مواجه شد و فوقالعاده هم تأثیرگذار بود.
حجت الاسلام کریمی تبار با تاکید بر اینکه آموزه های دینی با پیروزی انقلاب اسلامی تشنگان معارف وحیانی را در سطح جهان سیراب میکند، ابراز کرد: دشمنان نظام و انقلاب اسلامی، برای انحراف اذهان عمومی جهان، به دنبال مشابه سازی ارزش ها و معارف اسلامی برای اقناع سازی است، در مقابل اسلامی که در دنیا انقلاب ایجاد کرد، طالبان و داعش را ایجاد کردند.
وی بیان کرد: امروز جوانان دنیا به دنبال حقیقت و پیدا کردن اسلام ناب محمدی(ص) هستند اما با وجود مشابه سازی دشمنان اسلامی واقعی، با ابهام مواجه می شوند و در این فضای گسسته مجازی که در جهان وجود دارد، دسترسی به اسلام واقعی، را برای آنان با مشکل موجه می کند.
امام جمعه ایلام بیان کرد: جمهوری اسلامی با منطق جوان پسندی از جمله معنویت، عدالت، آزادی و حقوق انسانی که دارد و منطبق بر فطرت ارزشمند انسانی است، مخاطب خود را در دنیا دارد و پاسخگوی کسانی است که تشنه پاسخ این واژهها هستند، اگر جمهوری اسلامی بتواند در عمل هم در این دنیای تجربهگرا، نظام حکومتی ارائه دهد که میتواند بسیار تاثیرگذار باشد و مردم و جوانان جهان به آن گرایش پیدا میکنند.
حجت الاسلام کریمی تبار افزود: اما دشمنان نظام و انقلاب، با جنگ، تحریمها و کارشکنیها در تلاش هستند که جلوی ارائه یک الگوی منحصر به فرد را بگیرند، الگویی که می تواند از نظر مبانی،معارف و هم از نظر اداره حکومت این الگو برای دنیای امروز باشد و با هجمه ای که امروز به دین و ارزشهای دینی چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی دارند، تلاش میکنند این گسستی که در خانوادههای غربی ایجاد شده با تمام توان در جامعه اسلامی و ایرانی، ترویج دهند.
وی بیان کرد: در جامعه غربی از فقر محبت و عاطفه مجبور شدند برای اقناع کردن خود، با حیوانات مأنوس شوند تا خلأ عاطفی که در جامعه آنها وجود دارد را جبران کنند و دشمنان تلاش کردند که این رویه را در جامعه اسلامی رواج دهند، در حالی که جوان ما باید بداند، آنها از نیازشان مجبور شدند که برای بیرون آمدن از تنهایی با حیوانات انس داشته باشند.
امام جمعه ایلام با اشاره به القاء شبهاتی که در جامعه توسط دشمنان انجام می شود، گفت: آنها در اتاق فکر خود شبهاتی را مطرح می کنند که سطحی نیست و نیاز است که انسان مجتهد پاسخگوی این شبهات باشد، دشمن برای دینزدایی غیر از خانواده سراغ مدارس هم آمدند و در تلاش هستند که با ابزارهای مختلف دین زدایی را در بین جوانان ما گسترش دهند.
حجت الاسلام کریمی تبار با اشاره به اینکه مقابله با چنین شیوههای که دشمن برای دین زدایی از جامعه اسلامی برنامه ریزی کرده، اهمیت جشنواره علامه حلی را مشخص میکند، افزود: جوانان دانشآموخته حوزوی که با معارف اهلبیت(ع) آشنا هستند، هنرمندان می توانند ورود کنند و با آثار قلمی خود از مجموعه مسائلی که امروز در استان، کشور و جهان در فضای حقیقی و مجازی مطرح می شود،نقشآفرین و تاثیرگذار باشند.
وی بیان کرد: افتخار ما این است گنجینه پایانناپذیر قرآن و احادیث اهلبیت(ع) در اختیار داریم اما هنر استخراج نیازهای امروز جامعه و پاسخگویی به شبهات نیز کار و تلاش علمی می طلبد و طلاب حوزه های علمیه می توانند با این زیرساخت خیلی قوی، با قلم زیبا، جذاب و شیوا، تاثیرگذار بوده و پاسخگوی شهبات باشند.
امام جمعه ایلام گفت: جشنواره علامه حلی فرصتی است که طلاب جوان خواهر و برادر، وارد این عرصه شوند و خاکریز دفاعی ارزشمندی را در برابر تهاجم گسترده دشمن ایجاد کنند و تأثیر آفرین باشند و نقش علم و عالم در اینجا مشخص میشود چرا که علم مایه اقتدار است.
حجت الاسلام کریمی تبار افزود: اگر چنانچه نتوانیم اسلام ناب و معارف واقعی را معرفی کنیم، آنچه دشمنان اسلام واقعی طرح می کنند، در سطح جهان گسترش پیدا می کند، امروز جمهوری اسلامی در علم و دانش پیشتاز بود و با مجموعه ای از دانشآموختههای دانشگاه و حوزه که وجود دارد، میتوان تأثیرگذار بود.
وی با تاکید بر جهاد علمی و پاسخگویی به شبهات، تصریح کرد: جشنواره علامه حلی فرصتی برای شناخت توانمندیها و پاسخگویی به شبهات و همچنین توسعه و ترویج اسلام ناب محمدی(ص) در سطح جامعه جهانی است.
بیش از ۱۵۹ اثر و مقاله توسط طلاب و روحانیون استان ایلام با ششمین جشنواره علامه حلی ارسال شده بود که امروز در آیین اختتامیه از ۱۵ نفر از صاحبان آثار برتر در حوزه های جوانی جمعیت، ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب و عفاف و تاثیر کلام قرآن در مراحل رشد کودک با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و نماینده مردم استان ایلام در مجلس خبرگان رهبری تجلیل شد.
به گفته حجت الاسلام «تقوایی» معاون پژوهش حوزه های علیمه استان ایلام از مجموع آثار ارسالی به ششمین دوره استانی جشنواره علامه حلی، ۱۰۵ اثر مربوط به حوزه علیمه برادران و ۵۴ اثر مربوط به حوزه علمیه خواهران در مباحث علوم اسلامی، رجال، حدیث و علوم اسلامی بوده است.