به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، فریدون هوشمندی متولد ۱۳۳۹ است که در کنار شغل دندانسازی تجربه ۱۲ سال هم مدیریت خانه قرآن شهری نور اسدآباد را به عهده دارد.
مدیر خانه قرآن شهری نور اسدآباد در گفتگو با خبرنگار بسیج با اشاره به علاقه به قرآن و قرآنآموزی عنوان کرد: اگر حین برگزاری کلاسها تجوید کسی تغییر کرده باشد برای یک عمر من کافی است.
وی با بیان اینکه عمر انسان میگذرد و اگر در راه قرآن باشد برای او باقی صالحات خواهد بود، افزود: هدف از برگزاری این کلاسها رضایت خدا و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه است.
مدیر خانه قرآن شهری اسدآباد در ادامه از ثمرات برپایی اینگونه جلسات را انس با قرآن کریم عنوان کرد و گفت: امروز جامعه پر از مشکلات روحی و روانی است، باید انسان یک پناهی امنی و مونس داشته باشد و قرآن کریم میتوانند آن مونس باشد.
وی با اشاره به اینکه کلاسها هر دوشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء در محل مرکز برگزار میشود، بیان کرد: بنابر تصمیم که از اول گرفتم اقامه نماز اول وقت چه به صورت جماعت در موسسه چه در مساجد در اولویت کار قرار دارد.
هوشمندی با اشاره به اینکه مرکز نور سال ۱۳۹۲ مجوز خود را از اداره تبلیغات اسلامی کسب کرد، کفت: سالهای ابتدایی، کلاسها با حضور استاد بیژن نصرتی برگزار میشد و در این سالها با حضور استاد یحیی حسنی اجرا میشود؛ این استاد در ۴۰ سالگی در ۶ ماه قرآن را حفظ کرده است.
وی ادامه داد: محل برگزاری کلاسها در نزدیکی محل کار است که در بهترین جای اسدآباد قرار دارد که آن را در زمان حیات خودم وقف ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه کردم و از نکات دیگر آن، نصب تصاویر اعضا در مرکز است که فوت کردند که هر هفته برای آنها قرآن تلاوت میشود.
این فعال قرآنی با اشاره به اینکه این کلاسها روز دوشنبه هر هفته برگزار میشود، گفت: قبل از شیوع ویروس منحوس کرونا ۳۵۰ نفر در کلاسهای تفسیر قرآن حضور پیدا میکردند و دوران شیوع کرونا تعداد نفرات کمتر شد اما تعداد افراد قطع نشد و این تعداد در دوران پس از کرونا به ۲۵۰ نفر رسید.
وی گفت: در هر جلسه حداقل ۲۵ نفر از همه قشر جامعه مانند بازاریان، معلمان، روحانیون، دانشجویان و نیروهای نظامی و انتظامی و سایر افراد جامعه حضور دارند که در سطح مختلفی با قرآن کریم آشنایی دارند.
هوشمندی افزود: اداره تبلیغات با اهداء ۱۵ جلد قرآن کریم و پرداخت ۸۰ هزار تومان برای نصب تابلو موسسه به این خانه قرآن کمک داشتند، اکنون نیاز مالی برای اداره مرکز ندارد، تنها نیاز ما حمایتهای معنوی است و سرکشی مسئولین فرهنگی و سایر مسئولین از این مرکز نمونه بارز این حمایت معنوی است.
وی آشنایی خود با قرآن کریم را در سطح معلومی عنوان کرد و گفت: من فقط فضا را برای فعالیت قرآنآموزان فراهم کردم که سهمی در حرکت عمومی تبیین قرآن کریم داشته باشم و شاید کسانی هم از بنده الگو بگیرند و جا و مکان برای فعالیتهای قرآنی و فرهنگی در اختیار قرآنآموزان قرار دهد.
این فعال قرآنی ادامه داد: قبل از شروع کلاس، کارهای نظافت و مرتب کردن انجام میدهم و دو نفر از دوستان در نبود من کلاس را برگزار میکنند و کلاسها هیچ زمان تعطیل نشده است.
خبرنگار: علی اکبری ساجد
انتهای پیام/