خبرهای داغ:
حجت الاسلام بیاتی:

نقش و جایگاه بانوان در اصلاح جامعه و تربیت بسیار موثر است

همدان-مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه کبودراهنگ گفت: نقش و جایگاه بانوان در اصلاح جامعه و اخلاق و تربیت آحاد، بسیار موثر است.
کد خبر: ۹۶۵۴۴۵۶
|
۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
نقش و جایگاه بانوان در اصلاح جامعه و تربیت بسیار موثر است

حجت الاسلام حسین بیاتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در کبودراهنگ ضمن تبریک روز زن و میلاد باسعادت حضرت زهرا(س) اظهار کرد: نقش و جایگاه بانوان در اصلاح جامعه و اخلاق و تربیت آحاد آن، بسیار موثر است.

وی گفت: امروزه بانوان ما علاوه بر رشد و تعالی فرزندان در منازل، رسیدگی به خانه و خانه‌داری و همسرداری در بطن جامعه نقش بسیار پررنگ و مهمی را ایفا می‌کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه کبودراهنگ ادامه داد: در صدر اسلام بانوان به میزان توانایی خود در منازل به فرمایش پیامبر گرامی اسلام (ص) به جهاد مشغول بودند، زمانی که نزد رسول گرامی اسلام(ص) رسیدند برای شرکت در جبهه‌های جنگ و جهاد در روایات مختلفی از پیامبر اکرم (ص) و امامان (ع) با اسناد مختلف نقل شده است که «جهاد المراه حسن التبعل» جهاد زن، نیکو شوهرداری کردن است.

وی گفت: زنی که الگویش حضرت زهرا(س) باشد به زندگی خود، فرزندان و همسرش در مشکلات و سختی عشق می‌ورزد و این می‌شود صبر زیبا و در برابر مشکلات صبر می‌کند، ایثار می‌کند و به همه امور خانه و خانواده رسیدگی می‌کند، در همه حال از وقت خود می‌گذرد و به همسر و فرزندان هدیه می‌کند و با محبت و احترام رفتار می‌کند که این جهاد در راه خدا می‌شود.

بیاتی افزود: یک زن آگاه و وظیفه شناس، اگر بتواند در خانه، محیط مساعدی را برای رشد و کمال خود و شوهر و به ویژه فرزندان خویش فراهم کند، تاثیر مثبت و بسیار مؤثر آن در اصلاح جامعه و اخلاق و تربیت آحاد آن، آشکار خواهد شد.

وی گفت:  در حقیقت زن، سهم مستقیمی در فعال کردن سایر نیروهای سازنده جامعه دارد؛ این حدیث گویای اهمیت وظیفه خانه‌داری است چرا که آن را به مثابه جهاد می‌داند؛ عشق و جهاد و صبر و ایثار و فداکاری و گذشت و تلاش زن در خانه که تاثیر به سزایی در رشد و تعالی و کمال فرزندان دارد موجب می‌شود تا فرزندی صالح در سایه دین تربیت شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه کبودراهنگ با تأکید بر الگوبرداری از حضرات معصومین گفت: بهترین الگوی عالم حضرت صدیقه طاهره (س) است.

وی ادامه داد: فرزندی که در عرصه‌های مختلف دارای جایگاه اجتماعی مهم شده باشد در مراعات احکام الهی، قسط و عدل، تلاش برای دینداری و عبودیت، خدمت به مردم، شهادت در راه خدا، مقاومت در مقابل شیاطین و دشمنان اسلام، شجاعت، ایثار، جهاد، صبر، گذشت و... حرف اول را می‌زند چراکه تربیت یافته مادری بوده که الگوی آن بهترین زنان عالم، حضرت زهرا (س) بوده و یا در همسر داری نیز چنین است وقتی که در برابر سختی‌های دنیا شوهر را درک کرده و یاری می‌کند و با مشکلات زندگی می‌سازد و قوام خانواده است و موجب می‌شود تا هم خود وهم همسر و فرزندان در دین و دنیا و آخرت نتیجه مثبتی را کسب کنند.

 بیاتی در پایان بیان کرد: زن می‌تواند در اجتماع نیز تاثیر زیادی بگذارند برای مثال فرزندی تربیت می‌شود که در کلاس‌های درس خود به صورت تئوری در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه شهادت و شجاعت و مقاومت و صفات نیکی که از مادر یاد گرفته را به دانشجویان و طلاب و دانش آموزان خود می‌آموزد و به صورت عملی نیز در میدان‌ها و عرصه‌های مختلف در خط مقدم پیش می‌رود تا جایی که در راه خدا به شهادت می‌رسد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار