فریده هاشمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اسدآباد اظهار کرد: قبل از اینکه فعالیت جدی در عرصه قرآنی داشته باشم، علاقه زیادی به خواندن آیات الکرسی داشتم و برای سلامتی اعضای خانواده همیشه قرائت میکردم، روزی تصادفی برای اعضای خانواده پیش آمد، هیج آسیبی به آنها رسید در حالی که ماشین کاملاً از بین رفته بود.
وی گفت: من زندگی دوباره اعضای خانوادهام را از قرآن و آیات الکرسی میدانم، از آن زمان تاکنون فعالیت قرآنی خود را به طور جدی دنبال کردم و مدرک مربیگری قرآن را از اداره تبلیغات اسلامی بعد از طی دوره روخوانی و روانخوانی قرآن کسب کردم.
این فعال قرآنی عنوان کرد: بعد از این حادثه نزدیک ۸ سال است که در شهرستان فعالیت قرآنی دارم که ۵ سال ابتدایی به صورت اختیاری در شهرک سیداحمد فعالیت داشتم و در ۳ سال اخیر با ثبت خانه قرآن شهری فعالیتم شکل تازهای به خود گرفت.
وی گفت: مجوز فعالیت خانه قرآنی خود را از اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد کسب کردم و کلاسها در روزهای دوشنبه و چهارشنبه در ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور استاد یحیی حسنی با حداقل ۲۰ نفر قرآنآموز برگزار میشود.
هاشمی با اشاره به اینکه کلاسها به کارگاه تخصصی توسط استاد حسنی برگزار میشود، گفت: ایشان ابتدا آیه را به تجوید قرائت میکند و بعد از آن به صورت احکام و بعد تاکید بر اجرای آن اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه کلاسها در طبقه همکف منزلش برگزار میشود و آن را وقف قرآن کرده است، گفت: برگزاری این کلاسها در منزلم روزی من از طرف خداوند است که خداوند در دل ما انداخت که رحیم شود و خدمت به قرآنآموزان و پذیرایی از آنها در این کلاس به صورت نذری انجام میشود یعنی خادم نذر دارد و از قرآنآموزان پذیرایی میکند.
این فعال قرآنی با اشاره به همکاری با کانون خادمین رضوی شهرستان، گفت: ۲۰ نفر از اعضای کانون در کلاسها حضور فعال دارند که به نوبت افتخار خدمت به قرآنآموزان را دارند.
وی با اشاره به اینکه در مناسبتهای ملی و مذهبی برنامههای مناسبتی برگزار میشود، گفت: در ایام فاطمیه و محرم و صفر و ماه مبارک رمضان برنامههای ویژهای به صورت روزانه در کلاسها برگزار میشود، توزیع بستههای میشعتی با کمک خیرین و مردمی از دیگر فعالیتهای این مرکز در مناسبتها است.
هاشمی با بیان اینکه اینگونه خانه قرآن شهری در شهرستان کم است، گفت: یکی از راههای رسیدن جامعه مهدوی و حرکت عمومی در راستای تمدن اسلامی وجود این خانههای قرآن مردمی در جامعه است که باید توسط خود مردم به وجود بیایند تا ماندگار شوند.
خبرنگار: علی اکبری ساجد
انتهای پیام/