۰۹ / خرداد / ۱۴۰۴ - 30 May 2025
15:00
کد خبر : 9656091
۱۲:۴۱

۱۴۰۳/۱۰/۰۶

تشکیل ۴۲۱۵ پرونده تخلفات صنفی از ابتدای سال تاکنون در اردبیل

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: ۴ هزار و ۲۱۵ مورد پرونده تخلفات صنفی طی ۹ ماهه گذشته در استان اردبیل تشکیل شده است.

تشکیل ۴۲۱۵ پرونده تخلفات صنفی از ابتدای سال تاکنون در اردبیل

مسعود ایرانی در گفتگو با خبرنگار بسیج، ضمن تشریح عملکرد حوزه نظارت و بازرسی اظهار کرد: اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل برحسب رسالت سازمانی، در راستای تنظیم بازار و تعادل قیمت‌ها با بهره‌مندی از پتانسیل‌های زیرمجموعه صنعت، معدن و تجارت به صورت مستمر بر فروشگاه‌های زنجیره‌ای و واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی نظارت دارد.

وی با اشاره به انجام ۱۷ هزار و ۸۷۳ مورد بازرسی طی ۹ ماهه گذشته سال‌جاری از واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی، و خدماتی استان اردبیل، افزود: در این مدت ۴ هزار و ۲۱۵ پرونده تخلفاتی تشکیل شده است که پس از انجام تحقیقات تکمیلی و بررسی‌های کارشناسی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با بیان اینکه تخلفات این پرونده‌ها به ارزش ۸۹۲ میلیارد و ۹۹۶ میلیون ریال بوده است، ادامه داد: همچنین در مدت ۹ ماهه گذشته سال‌جاری ۶۶۷ مورد گشت مشترک با ارگان‌های ذیربط انجام شده است.

ایرانی بیان کرد: با توجه به اطلاع‌رسانی صورت گرفته در راستای دریافت و پاسخگویی به هرگونه گزارش و شکایت واصله مردمی، تعداد ۵ هزار و ۲۰۸ مورد دریافت شکایات مردمی به صورت تلفنی، کتبی و حضوری به ثبت رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: تماس و ثبت شکایت با سامانه یکپارچه پاسخگویی ۱۲۴ موجب افزایش نظارت بر واحدهای صنفی در راستای رعایت حقوق مصرف کنندگان شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید