دعوت فرمانده و مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه حضرت روح الله استان مرکزی از مردم به حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

فرمانده و مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح الله استان مرکزی، با صدور پیامی از تمامی مردم شریف و انقلابی استان مرکزی دعوت کردند تا در راهپیمایی ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور پرشور و گسترده خود، حمایت و پشتیبانی خود را از آرمان‌های انقلاب اسلامی به نمایش بگذارند.
کد خبر: ۹۶۶۷۱۶۵
|
۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱

دعوت فرمانده  و مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه حضرت روح الله استان مرکزی به حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

سردار مرتضی عمومهدی، فرمانده و حجت الاسلام سید محسن حسینی دیباجی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح الله استان مرکزی، با صدور پیامی از تمامی مردم شریف و انقلابی استان مرکزی دعوت کردند تا در راهپیمایی ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور پرشور و گسترده خود، حمایت و پشتیبانی خود را از آرمان‌های انقلاب اسلامی به نمایش بگذارند.

متن پیام دعوت بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضور امسال شما مردم خوب و عزیز و انقلابی استان مرکزی؛ نماد ایستادگی و مقاومت در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمنان در طول تاریخ ایران اسلامی خواهد بود.

 این راهپیمایی فرصتی است تا ملت رشید و غیور ایران اسلامی بار دیگر قدرت و انسجام خود را در میان دیگر ملل و جوامع بین المللی و میان دوست و دشمن به نمایش بگذارد و نشان دهد که در برابر توطئه‌های داخلی و خارجی، همواره متحد و یکپارچه ایستاده است.

در بخش دیگری از این پیام به نقش و حضور نسل جوان و جدید در این راهپیمایی اشاره کردند و افزودند: نسل جوان و به ویژه دانش آموزان خوش فکر با انرژی و انگیزه‌ای که دارند، می‌توانند آینده‌ساز این کشور باشند، حضور جوانان در این مراسم نه تنها نشان‌دهنده تعهد و پایبندی آنها به آرمان‌های انقلاب است، بلکه به‌عنوان نمادی از امید و آینده‌نگری نیز تلقی می‌شود و بی شک جوانان عزیز ما باید بدانند نقش آن ها در ساختن و پیشرفت و تعالی کشور محوری و مهم بوده و خواهد بود.

فرمانده سپاه و مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح الله دراین پیام به موفقیت‌های بزرگ و دستاوردهای ارزشمند جمهوری اسلامی در این سال‌ها اشاره کردند و بیان داشتند: حضور مردم در این راهپیمایی می‌تواند بازتابی از این موفقیت‌ها باشد، مردم خوب و مومن ما در این سال ها، با همت و اتحاد خود، توانستند بر چالش‌ها و مشکلات فائق آیند و از این رو، هر قدم شما در این راهپیمایی، نشانه‌ای از ادامه این مسیر موفقیت‌آمیز است.

در این پیام به تاریخ درخشان استان مرکزی در صحنه‌های مختلف، از جمله دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، اشاره کردند و آورده اند: استان مرکزی همواره در صحنه‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خوش درخشیده است و همگان می دانند مردم این استان با جانفشانی و ایثار، در دفاع از آرمان‌های انقلاب پیشگام بوده‌اند و اکنون نیز در این راهپیمایی، بار دیگر نشان خواهند داد که همواره در کنار انقلاب و رهبر عزیز خود ایستاده‌اند.

در ادامه پیام امده است :اکنون که دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی به دنبال پیاده‌سازی پروژه ناامیدی و ایجاد یأس در افکار و قلوب مردم هستند، راهپیمایی ۲۲ بهمن می‌تواند آبی بر آتش افروزی‌های دشمنان و جبهه استکبار باشد، ما باید با حضور خود، به دشمنان نشان دهیم که ملت ایران همچنان با قوت و اراده‌ای راسخ، در مسیر انقلاب اسلامی گام برمی‌دارد و از آرمان‌های خود دفاع خواهد کرد.

در پایان، فرمانده و مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه حضرت روح الله استان مرکزی از تمامی اقشار مردم، به‌ویژه جوانان، زنان، خانواده‌ها و تمامی کسانی که دل در گرو انقلاب اسلامی دارند، دعوت کردند تا با حضور گرم و پرشور خود در این راهپیمایی، نشان دهند که ملت ایران همواره در کنار یکدیگر ایستاده و از اصول و ارزش‌های خود دفاع خواهند کرد و این حضور، نماد وحدت و همبستگی ملت ایران اسلامی در برابر چالش‌های داخلی و خارجی خواهد بود و می‌تواند به عنوان پیامی قوی به دشمنان تلقی شود.

وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى

سرتیپ دوم پاسدار مرتضی عمومهدی فرمانده و حجت الاسلام سید محسن حسینی دیباجی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح الله استان مرکزی

ارسال نظرات
آخرین اخبار