تولید سالیانه بیش از ۳۰ تن ماهی دودی در استان اردبیل

مدیرکل شیلات استان اردبیل: سالانه بیش از ۳۰ تن‌ماهی دودی در استان تولید و روانه بازارهای داخلی می‌شود.
کد خبر: ۹۶۶۹۱۳۸
|
۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰

تولید سالیانه بیش از ۳۰ تن ماهی دودی در استان اردبیل

به گزارش خبر گزاری بسیج انواع ماهیان گرمابی از قبیل آمور، فیتوفاک، زالون و ماهی سفید در حوضچه‌های نمک و دودخانه‌های مجزا ‌طی بازه زمانی ۲۰ روزه، در این کارگاه تولید و عرضه می‌شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار