خبرهای داغ:

فاز دوم مخزن 100 هزار مترمکعبی تبریز افتتاح شد

تبریز ـ مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی گفت: با بهره‌برداری از فاز دوم مخزن 100 هزار مترمکعبی تبریز، ظرفیت ذخیره‌سازی آب در این کلانشهر به 600 هزار مترمکعب رسید.
کد خبر: ۹۶۷۲۶۰۹
|
۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، یوسف غفارزادها افزود: این مخزن نقش مهمی در تأمین آب شرب مناطق شرق و جنوب شرق تبریز و افزایش تاب‌آوری آبی در مواقع بحرانی ایفا خواهد کرد.

 وی اضافه کرد: فاز دوم مخزن 100 هزار مترمکعبی تبریز با ظرفیت 50 هزار مترمکعب، امروز با حضور وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید. 

غفارزاده گفت: این مخزن در ارتفاع 1807 متری از سطح دریا و در محدوده کیلومتر 10 مخزن 11 تا باسمنج احداث شده است و نقش کلیدی در تأمین آب شرب مناطق شرق و جنوب شرق تبریز، شهرک خاوران و شهر باسمنج دارد.

وی ادامه داد: فاز نخست این پروژه در تابستان 1402 با بهره‌برداری از مخزن 50 هزار مترمکعبی جنوبی عملیاتی شد که تأثیر بسزایی در مدیریت توزیع آب و کاهش تنش آبی منطقه داشت. اکنون با تکمیل و بهره‌برداری از فاز دوم، ظرفیت مخازن ذخیره آب تبریز به 600 هزار مترمکعب افزایش یافته و برای تأمین پایدار آب شهر فراهم شده است.

وی در پایان افزود: علاوه بر تأمین آب شرب، این مخزن نقش مهمی در پدافند غیرعامل داشته و در شرایط بحرانی می‌تواند تاب‌آوری آبی کلانشهر تبریز را تا 4 ساعت افزایش دهد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار