۱۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 08 May 2025
05:10
کد خبر : 9685945
۰۸:۵۲

۱۴۰۴/۰۲/۱۷

توزیع ۱۰۰۰ تن کود سرک در مزارع شهرستان مراغه

تبریز- معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مراغه از توزیع یک هزار تن کود سرک در مزارع این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی،  هادی خرسندی گفت: توزیع یک هزار تن کود اوره بین کشاورزان شهرستان ویژه مراغه برای مزارع گندم، جو و نخود در حالی به پایان رسید که حدود ۳۸ هزار هکتار از اراضی این شهرستان در قالب طرح جهش تولید در دیمزارها زیر کشت رفته است.

وی با اشاره به اهمیت استفاده بهینه از کودهای سرک و ارتباط آن با کشت موفق محصولات بیان کرد: امیدواریم کشاورزان با رعایت اصول فنی و زیر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی نسبت به مصرف بهینه کود اقدام کرده و شاهد افزایش عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی در سال زراعی جاری باشیم. از کل سطح مزارع شهرستان، حدود ۳۵ هزار هکتار به کشت گندم اختصاص دارد.

خرسندی در ادامه افزود: با تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و نیز صدور حواله‌های الکترونیک، از هرگونه سوء استفاده در توزیع کود جلوگیری و کود مورد نیاز کشاورزان به موقع در اختیار آن‌ها قرار گرفت. 

وی گفت: توزیع کود سرک برای اراضی زراعی در شهرستان مراغه در راستای سیاست‌های حمایتی دولت از بخش کشاورزی و به منظور خودکفایی در تولید محصولات اساسی کشاورزی به پایان رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید