۱۲ / فروردين / ۱۴۰۴ - 01 April 2025
02:12
کد خبر : 9677491
۱۱:۴۳

۱۴۰۴/۰۱/۰۹

بهره‌مندی بیش‌از ۱۶۴ هزار نفر از خدمات هلال‌احمر در طرح نوروزی

در اجرای طرح‌های نوروزی، بیش از ۱۶۴ هزار نفر از مسافران و گردشگران نوروزی در هرمزگان از خدمات هلال احمر این استان بهره‌مند شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ،مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان گفت: در این مدت خدمات متنوعی در حوزه‌های جوانان، داوطلبان، بهداشت، درمان و آموزش‌های همگانی به هم‌وطنان ارائه شد.

مختار سلحشور افزود:با اجرای طرح نوروزی بیش از ۶۳ هزار و ۲۵۲ نفر از خدمات پست‌های فرهنگی، آموزشی، ایمنی و نشاط اجتماعی شامل پست‌های «فاخر»، «بهرفت» و تیم‌های سحاب بهره‌مند شدند.مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان گفت: با اجرای طرح‌های هلال رحمت و نیابت، سفره‌های افطار و توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی، به بیش از ۵۰ هزار نفر خدمت‌رسانی شد.

سلحشور با اشاره به اینکه بیش از هزار و ۱۰۰ نفر از خدمات حوزه بهداشت و درمان بهره‌مند شده‌اند، افزود: در حوزه آموزش‌های عمومی و تخصصی هلال‌احمر حدود ۵۰ هزار نفر آموزش دیده‌اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید