به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، دکتر شریفی با اشاره به اینکه راهاندازی آزمایشگاه HPLC، گامی مؤثر در تقویت نظام سلامت است، گفت: این اقدام با هدف ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی و کاهش وابستگی به بخش خصوصی انجام میشود و میتواند تحولی اساسی در نظام سلامت کشورایجاد کند.
وی افزود: این نشست به منظوربحث و تبادل نظر بین مسئولین و کارشناسان حوزه بهداشت و درمان و بررسی مزایای راهاندازی این آزمایشگاه تشکیل شد.
دکتر شریفی عنوان کرد: با توجه به نیاز روزافزون به تستهای دقیق و سریع، وجود یک آزمایشگاه HPLC در استان خوزستان برای دانشگاه اهواز وسایر دانشگاه /دانشکدهها میتواند به تسریع در فرآیند تشخیص و درمان بیماری فنیل آلانین (pku) کمک شایانی کند.
وی اظهار داشت: پس از شروع بکار این آزمایشگاه درفاز بعدی تستهای مختلف دیگری نیز ارائه خواهد شد.
سرپرست معاونت بهداشت و رییس مرکز بهداشت استان خوزستان عنوان کرد: این اقدام نه تنها به بهبود کیفیت خدمات سلامت کمک خواهد کرد، بلکه با کاهش هزینههای اضافی برای بیماران و خانوادههای آنها، بار مالی کمتری را بر دوش مردم خواهد گذاشت.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان تاکید کرد: با همکاری و همدلی تمامی واحدهای مرتبط مراکز بهداشت ودرمان و بیمارستانها، میتوانیم به هدف نهایی یعنی ارتقای سطح سلامت جامعه نزدیکتر شویم و آیندهای روشنتر برای نظام سلامت کشور رقم بزنیم.
وی تصریح کرد: باتشخیص به موقع آزمایشگاه، نوزادانی که به اختلال متابولیکی فنیل کتونوری (PKU) مبتلا هستند، بهطور مؤثری شناسایی و از عوارض جدی و ناتوانیهای دائمی رهایی یافته و کیفیت زندگی این نوزادان بهبود مییابد.
دکتر شریفی در پایان ابراز داشت: تشخیص زود هنگام و دقیق بیماری در آزمایشگاه نه تنها به نفع نوزادان و خانوادههای آنها خواهد بود بلکه میتواند بارمالی ناشی از درمانهای طولانی مدت و عوارض ناشی از عدم تشخیص به موقع را نیز کاهش دهد.